Conceptul Infiniti Q30 – UPDATE GALERIE FOTO

Conceptul Infiniti Q30: o fotografie si mult mister, pana la prezentarea oficiala.

In sfarsit Infiniti a dezvaluit prima fotografie cu noul concept Q30, care va fi prezentat, bineinteles, la Salonul Auto de la Frankfurt. Constructorul anunta ca masina este un mix intre un crossover, un hatchback si un coupe. Rezultatul: primul model compact din istoria japonezilor de la Infiniti.

infiniti-timetv

Exista constructori care sunt mai generosi si lasa sa se afle si sa se vada mai multe detalii legate de o viitoare lansare. Nu e si cazul celor de la Infiniti, care sunt ceva mai rezervati si pastreaza misterul. Ei au publicat doar o fotografie si au prezentat un comunicat de presa despre conceptul Q30, care va putea fi admirat la standul marcii japoneze de la Salonul Auto de la Frankfurt, la inceputul lunii septembrie.

Prima impresie in ceea ce priveste Infiniti Q30 este ca amesteca stiluri diferite, iar Infiniti confirma acest lucru: „Nu e vorba de un coupe, nici de un hatchback, nici de un crossover, este vorba de o fuziune intre cele trei stiluri de caroserie. Este destinat clientilor tineri, in cautarea unei alternative la compactele traditionale, deschisi la nou si la incercarile de a depasi conventionalul„.

Infiniti Q30 asteapta asadar sa se bucure de succes pe segmentul autoturismelor compacte si crossover. Modelul de serie va fi asamblat in Sunderland, Anglia, la fabrica Nissan, si va trebui sa faca fata concurentei  deja stapana pe aceasta piata: Audi A3 Sportback, Mercedes clasa A sau BMW Seria 1.

UPDATE FOTO: Cu cateva ore inaintea deschiderii Salonului Auto de la Frankfurt, Infiniti a prezentat un set complet de fotografii cu modelul Q30.

Citeşte pe Time TV şi:

Dacia Duster facelift: plus de dinamism si personalitate

Social

Arhiva stiri