HOROSCOP 30 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

HOROSCOP zilnic

HOROSCOP Berbec – Astăzi daţi dovadă de diplomaţie în tot ceea ce întreprindeţi, până şi spre surprinderea voastră. Nu vă este teamă să antamaţi subiecte vechi, teme sensibile şi asta vă ridică în ochii şefilor, colaboratorilor, partnerilor de afaceri. Încercaţi să nu intraţi în conflict cu legea.

Taur – Ar cam trebui să vă gândiţi serios la viitorul vostru. Nevoia de a aprofunda unele studii, nevoia de a finaliza nişte studii sau dorinţa de a şti mai mult pare să vă mâne de la spate. Şi nu este rău pentru că trebuia să faceţi aceşti paşi cam de multişor.

Gemeni – Voi ar trebui să vă schimbaţi poziţia în ceea ce privește modul de a manipula banii altora în folosul vostru. Comunicarea vă ajută, dar are şi ea o limită mai ales acolo unde se pune problema celor vârstnici. Dorinţe noi metehne vechi. Totuşi, faptul că aveţi încredere în voi este un avantaj.

HOROSCOP zilnic

HOROSCOP Rac – Crucea în semne cardinale nu vă slăbeşte deloc. Bobârnacele pe care le luaţi nu vă dau ghes deloc să vă aşezaţi la masa tratativelor. Nu fiţi ranchiunoşi că tot voi pierdeţi. Să ştiţi că unele le luaţi pe drept. Nu sunteţi cel mai îndreptăţit să vă supăraţi. Diplomaţia este calea cea mai sigură spre reuşită.

HOROSCOP Leu – Pentru voi toată săptămâna este o perioadă fastă. Şi pentru cei care învaţă şi pentru cei care fac politică şi pentru cei vor reconversie socială. Pe de altă parte, aţi pus de pace cu cei mai în vârstă, nu vă mai deranjează opiniile lor, dimpotrivă vă doriţi să aflaţi mai multe de la ei, să vă sfătuiţi cu ei.

HOROSCOP Fecioară – Reuşitele voastre astăzi ţin de drumurile pe care le aveţi în gând, dar şi de felul în care vă gândiţi viitoarele afaceri pentru cei care au afaceri, viitorul financiar pentru cei care se gândesc şi la zile mai puţin bune, viitorul cuplu şi apartamentul în care vor locui. Iată măcar un motiv pentru care să iubiţi viaţa.

HOROSCOP zilnic prezentat de TimeTV.ro

HOROSCOP Balanţă – Aveți beneficii de pe urma unor investiţii, găsiţi leacul potrivit pentru suferinţa vostră sau terapia de care aveţi nevoie. Gândul de a investi ceva în studiu nu strică mai ales dacă aveţi de gând să mai faceţi ceva şcoală. Balanţele tinere ar putea negocia un nou contract de muncă, alţii ar putea excela la capitolul creativitate.

HOROSCOP Scorpion – Conflictul cu o femeie se poate încheia la Tribunal şi nu cred că are să fie chiar atât de uşor mai ales că acesteia nu îi este deloc teamă de voi. Alţii pot discuta despre o asigurare de viaţă, iar alţii pur şi simplu, să se pregătească pentru un interviu ca să schimbe locul de muncă.

HOROSCOP Săgetător – Unii, în funcţie de tema astrală a fiecăruia, se pot bucura de avantajele unui nou loc de muncă, alţii, dimpotrivă să îşi piardă locul de muncă pentru că nu ştiu să fie diplomaţi. Obiceiul de a spune lucrurilor pe nume este bun, dar nu atunci când aţi vrea să avansaţi sau să vă lansaţi vreun proiect profesional.

HOROSCOP Capricorn – Tinerii însurăţei trec prin tot felul de stări, deoarece nu mai ştiu cum să vorbească sau ce să le spună părinţilor şi socrilor. Acolo unde sunt ei părinţi sau socrii, ar trebui să fie atenţi la sfaturile pe care le dau tinerelor cupluri, nu cumva acestea să se întoarcă împotriva lor.

HOROSCOP Vărsător – Aceşti nativi se bucură încă de susţinere. Soarele în Gemeni şi eclipsa de mâine le pot aduce acestora reuşite frumoase, le pot deschide uşi acolo unde se chinuie să deschidă de mult timp, le pot aduce un nou contract sau o nouă slujbă cu bani mai mulţi. Sunt câteva zile de care ar fi bine să profitați!

HOROSCOP Peşti – La voi Luna acţionează la nivelul Casei familiei şi aş spune că o face cum nu se poate mai bine. Rezolvă un aspect pecuniar sau legal legat de casă, poate aduce o nouă casă sau poate acţiona la nivel afectiv dând relaţiei acel impuls pe care îl aştepta de ceva timp. Fiţi fericiţi!

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri