Siria, ţara arabă stă pe un butoi de pulbere

Ministerul de Externe îndeamnă toţi românii să părăsească de urgenţă Siria. -Siria stiri-

Asta pentru că ţara arabă stă pe un butoi de pulbere. Preşedintele Statelor Unite nu a luat încă o decizie cu privire la o intervenţie militară.

Siria wikipedia -Siria stiri-

-Siria stiri-

În schimb Rusia a trecut la fapte: va trimite în Mediterană un crucişător şi un vas echipat cu arme antisubmarin.

Este prima măsură luată de Moscova, care se opune unei operaţiuni internaţionale.

RUSIA TRIMITE NAVE MILITARE ÎN MEDITERANA -Siria stiri-

Ministerul de Externe a crescut în urmă cu câteva zile avertismenul de călătorie pentru Siria la „Pericol Major” şi le cere românilor să părăsească de urgenţă ţara.

Siria Stiri

Între 12 mii şi 14 mii de români se află în Siria, potrivit Ministerului de Externe, care subliniază, însă, că mulţi conaţionali ai noştri nu sunt luaţi în evidenţă la Ambasadă. -Siria stiri-

SIRIA, PE UN BUTOI DE PULBERE

În prezent, armata siriană se pregăteşte dpentru ce e mai rău: mai multe sedii militare au fost mutate. Reprezentantul Siriei la ONU susţine că zeci de militari au căzut victime unui atac cu arme chimice, lansat de rebeli, şi a cerut Naţiunilor Unite să nu îşi retragă observatorii de pe teren până când nu va ancheta şi acest incident. -Siria stiri-

OBAMA: NU AM LUAT O DECIZIE

Între timp, Guvernul britanic a dat publicităţii un raport care pavează calea către o intervenţie militară fără mandat ONU.

Siria

Mai exact, potrivit documentului, raiduri vizând ţinte specifice ar fi perfect justificabile din punct de vedere legal, din motive umanitare.

Anunţul vine după un protest faţă de o posibilă operaţiune organizat în faţa reşedinţei premierului. -Siria stiri-

În schimb, preşedintele american, Barack Obama, aflat sub presiunea aliaţilor, este nehotărât. Experţii ONU aflaţi pe teren urmează să părăsească Siria sâmbătă dimineaţă.

Mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri