Noul Nissan Terrano, in sfarsit prezentat oficial

Dupa ce l-am descoperit deja, partial, Nissan Terrano a fost prezentat oficial. Stim ca baza tehnica este preluata de la SUV-ul autohton Dacia Duster, dar acum avem acces si la informatiile legate de motorizare. Cat despre comercializare, Nissan Terrano va fi disponibil in scurt timp la dealerii din India.

nissan-timetv
Stim cum arata noul Nissan Terrano, mai ales dupa ce poze spion au fost prezentate pe majoritatea site-urilor de profil. In ceea ce priveste motorizarile, ei bine, ele sunt imprumutate tot de la varul Duster: diesel 1.5 dCi cu 85 CP si un motor pe benzina 1.6 cu 104 CP.

nissan-timetv

Din punct de vedere estetic, Terrano a facut eforturi pentru a fi incadrat intr-o clasa superioara fata de Duster, mai ales in ceea ce priveste elementele din plastic de la exterior, care lipsesc, si interiorul, care a fost reinnoit. Varianta propusa de japonezi e ceva mai ”pretentioasa” si vrea sa para mai calitativa. Nissan Terrano va intra in putin timp pe piata din India, iar pentru Europa, Nissan pregateste a doua generatie Qashqai. O asteptam cu interes.

nissan-timetv

Citeşte pe Time TV şi:

Prezentare Nissan Micra 2013

Datsun GO pentru Nissan, ca Dacia pentru Renault – VIDEO

Renault Sandero si Sandero Stepway. Ce au in plus fata de variantele Dacia

Social

Arhiva stiri