HOROSCOP 27 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Sunteţi capabili să daţi soluţii noi la probleme vechi care par să nu se mai termine. Culmea e că sunt şi viabile! Sunteţi deschişi spre progress. Iată măcar un motiv pentru care indiferent ce zic alţii, cariera voastră poate intra pe un trend ascendent. După amiaza rezolvaţi şi problemele de familie aşa că seara o puteţi pierde hoinărind prin mall.

Taur – Astăzi s-ar putea să iei decizii care ar putea să îi afecteze pe ceilalţi. Pentru voi începe un nou ciclu, ceva mai mult decât interesul pentru relaţiile de fiecare zi, o conexiune între toate domeniile vieţii care duce cunoaşterea pe o altă treaptă spirituală. Pregătiţi-vă pentru noi oportunităţi extraordinare în această toamnă.

Gemeni – Sunteţi sentimentali astăzi şi acordaţi o mare atenţie celuilalt, nevoilor lui, dorinţelor sale pentru a ştii cât mai bine cum să vă abordaţi prietenii. Posibil să luaţi parte la o nuntă sau la un botez şi veţi retrăi câteva momente plăcute din viaţa voastră. Împărtăşiţi nişte veşti cu cei apropiaţi, comunicaţi reciproc spre bucuria voastră.

Rac – La birou sau oriunde aţi lucru, cineva este cu ochii pe voi curioşi cum vă veţi rezolva problemele. Poate a sosit momentul să faceţi un bilanţ profesional. Musafirii şi prietenii sunt punctul care vă va focaliza atenţia spre seară. Vă mişcaţi cu uşurinţă între familie, parteneriatul de afaceri şi viaţa socială. Imaginea este în creştere.

Leu – Astăzi aţi vrea să instituiţi un alt tip de relaţii la birou. Din păcate nu prea aveţi cu cine aşa că mai bine pregătiţi-vă sufletul pentru nunta sau botezul la care trebuie să mergeţi. Puteţi în schimb, face însă o prognoză despre cum vor merge lucrurile săptămâna viitoare dacă tot vreţi să simţiţi că sunteţi şefi.

Fecioară – Revizuirea unor prezentări, actualizarea fişierelor, discuţiile amicale cu partenerii sau colegii, vă creează anvergura afacerii sau proiectelor în care sunteţi implicaţi, dar şi un sentiment extraordinar de utilitate. Puneţi suflet în tot ceea ce faceţi ca să nu amintesc de pasiunea cu care vă implicaţi. Seara, aţi putea lua parte la şedinţa Asociaţiei de Locatari şi veniţi cu idei despre cum să vă îmbunătăţiţi mediul în care trăiţi.

Balanţă – Realizaţi că în orice relaţie este nevoie să sacrifici. Acum aveţi posibilitatea să distingeţi realitatea faptelor şi implicaţiilor acestora şi superficialitatea cu care le-aţi tratat până acum. Interesul vostru pare legat astăzi mai mult de artă, de relaţiile cu frumosul în cel mai adevărat şi profund sens al cuvântului, ceea ce face extrem de bine sufletului vostru.

Scorpion – Şi astăzi sunteţi în exerciţiul funcţiunii, cel puţin până în preajma prânzului, iar disciplina cu care vă ocupaţi de toate vă consolidează cariera şi reputaţia. Sunteţi dispuşi să învăţaţi şi să îi învăţaţi pe ceilalţi, mai ales că sunteţi extraordinar de originali, de independent și dacă faceţi echipă cu un Vărsător. Perspectiva poziţiei sociale vă serveşte nevoilor imediate.

Săgetător – Nu aveţi de făcut schimbări prea mari în materie de organizare şi responsabilitate. Faceţi ce faceţi şi vă terminaţi treaba. Astăzi vă călăuzezşte principiul „nu lăsa pe mâine ce poţi face azi”. După prânz vă repliaţi în familie şi nu vă mai interesează nimic. Relaţiile cu familia sunt parcă mai încărcate emoţional în seara aceasta.

Capricorn – Responsabilitatea, simţul calităţii şi selecţia sunt cei trei pivoţi ai existenţei voastre. Aţi înţeles perfect ce este de făcut şi ce alegeri trebuie să faceţi. Este posibil să aveţi probleme cu timpul, dar trebuie să vă creaţi un spaţiu şi pentru a face mişcare. Uite, mersul pe jos până la mall şi înapoi poate fi asimilată jumătăţii de oră de exerciţiu fizic.

Vărsător – Pregătiţi de acţiune, este o zi propice pentru a trece la treabă mai ales că aveţi de multe ori senzaţia că pentru voi timpul a stat. Aveţi multe pe cap şi în cap, nu trebuie decât să stabiliţi o ordine a priorităţilor pentru ca lucrurile să meargă de la sine, numai că pentru voi a planifica este sinonim cu încarcerarea. Metabolismul vostru intelectual este altfel decât a celorlalţi.

Peşti – Mergeţi la serviciu şi cu calm, vă faceţi planuri în ce priveşte profesia voastră. Responsabilitatea este cea care vă ghidează şi se va dovedi un succes neaşteptat, semn că intuiţia voastră funcţionează la parametri înalţi. Veţi decide să schimbaţi mai multe aspecte ale relaţiilor de serviciu. Constataţi că situaţia voastră financiară s-a îmbunătăţit.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri