Gest superb al unor soldati. Au salvat un catel supus la chinuri groaznice

Inainte sa fie salvat de catre soldati britanici aflati in misiune in Afghanistan, Wylie era, in februarie 2011, doar un alt catel obligat sa participe la lupte.

catel-maidanez-salvat-lupte

Corcitura de patru ani a fost supusa la chinuri groaznice de nenumarate ori, fiindu-i taiate urechile si coada, primind batai si chiar fiind injunghiat. Toate aceste lucruri s-au petrecut in Kandahar, pe vremea cand era detinut de catre un organizator al luptelor intre caini, conform dailymail.co.uk.

O organizatie caritabila, Nowzad, fondata de catre un fost membru al Fortelor Speciale Marine, a reusit sa il salveze pe Wylie si pe alti 550 de caini indragiti de soldati, asemeni lui. Nowzad a reusit sa le ofere ingrijiri medicale, sa le ofere noi stapani si noi case.

Astazi, Wylie duce o viata frumoasa in Marea Britanie, alaturi de Sarah Singleton. “Este o calatorie si o viata extraordinara”, marturiseste aceasta. Stapana cainelui a decis sa il inscrie la un concurs canin, Crufts, unde unicii adversari pentru care trebuie sa isi faca grija Wylie sunt alti caini metisi.

 

Mai puteti citi pe TimeTv.ro si:

Ce pateste acest tanar, dupa ce ii ofera unei femei de pe strada bani pentru a se culca cu el

A vrut sa ia la bataie un sofer cu care s-a sicanat in trafic, insa a primit o lectie

Priviti-l cu atentie pe “smecherul” din imagine. Se da jos sa bata un sofer care nu l-a lasat sa depaseasca

Social

Arhiva stiri