Workshop gratuit: Wellness „Feel good, look good” cu Denisa Cirjan, Alina Roman si Luminita Mirescu

Cel mai important pentru toata lumea este ca acest workshop este GRATUIT si asta pentru ca (Denisa, Alina si Luminita) trei lidere in Wellness&Spa, Dezvoltare personala si Leadership doresc sa aduca si mai multa valoare in vietile voastre decat o fac in fiecare zi. Dar, mai intai sa dam „Cezarului ce este al cezarului”.

WORKSHOP WELLNESS eter spa luminita mirescu alina roman timetv

Ce este Wellness?

O stare de sanatate mentala şi psihica, in special atunci cand este sustinuta de o dieta corespunzatoare, program de exercitii fizice şi deprinderi sanatoase.” Wellness inseamna sa fii mai eficient la lucru, sa ai mai multa energie, sa ai mai multa vitalitate pe termen lung.” În fiecare zi cautam modalitati pentru a ne simti mai bine. Aceste lucruri fac ziua noastra mai placuta pentru noi inşine şi pentru cei din jurul nostru. Reteta pentru succes reprezinta o dieta echilibrata combinata cu un consum suficient de apa şi un stil de viata activ. Combinand aceşti trei factori-cheie pentru starea wellness cotidiana, iti oferi tie oportunitatea sa te simti excelent zi de zi.

Nutritia buna este vitala pentru wellness şi contribuie la calitatea inalta a vietii. Din pacate stilul de viata modern nu sprijina alegerile sanatoase care pot ajuta la prevenirea dezvoltarii problemelor odata cu imbatranirea. Astazi majoritatea persoanelor nu beneficiaza de ceea ce ştiinta considera necesar pentru a avea o sanatate optima in materie de dieta, exercitii fizice şi un stil de viata sanatos. Chiar daca nu sunteti in stare sa schimbati aceste deprinderi peste noapte, puteti aduce imbunătaţiri in mod gradual.

Cum se intampla totul?

Denisa Cirjan ne va dezvalui mici secrete despre cum sa atingi starea de WELLNESS avand in vedere ca are propriul centru de WELLNESS&sSPA, locul unde se va desfasura evenimentul.

Alina Roman, unul dintre cei mai buni traineri din domeniul de Dezvoltare personala – Inteligenta emotionala, ne va destainui punctele forte ale mecanismului emotional si cum putem folosi in avantajul nostru emotiile pe care le avem in fiecare moment al vietii noastre. Detalii despre activitatea Alinei puteti gasi aici.

Luminita Mirescu, una dintre putinele femei de bussines din Romania care a reusit sa faca o cariera in LEADERSHIP in doar sapte ani, construind o retea de ledeari alaturi de ORIFLAME. Luminita si-a adjudecat cel mai înalt titlu atins vreodată în România, ”Diamond Executive Director”, fiind numărul unu în țară și pe locul 7 la nivel global. Modul in care a ajuns pe culmea succesului il puteti afla de aici.

Tot Luminita Mirescu ne va arata cum sa preparam si chiar vom degusta SHAKE-uri si SUPE produse alecompaniei ORIFLAME. Acestea pot fi consumate ca o gustare caldă delicioasă sau ca parte a mesei pentru întreaga familie – în orice moment al zilei. Conţin ingrediente 100% naturale şi asigură corpului nivelul optim de nutrienţi necesari.

Aceste informatii pretioase le puteti afla LUNI, 26 august, ora 19:00 intr-un maraton de 2 ore în București, la Eter Spa, Bd. Pache Protopopescu nr. 104.

Vizualizare hartă mărită

Pentru cei care vor sa fie mereu castigatori ii anuntam ca au de castigat daca vin la evenimetul numarul 1 de WELLNESS – „Feel good, look good”, pentru ca vor fi tombole.

Pe langa informatia pretioasa de care vom beneficia, Luminita Mirescu ne face mici cadouri cu unele din cele mai bune produse ORIFLAME.

Alina Roman ofera 2 vouchere la urmatorul curs de Inteligenta Emotionala.

Denisa Cirjan va ofera un voucher la centrul de WELLNESS&SPA – ETERSPA.

Participarea este gratuita cu confirmare la telefoanele :031/4268028 , 0722.614.013, 0784-592.040
eterspa@gmail.com
Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile… multumim Denisa Cirjan— la Eter Wellness&Spa.

Mai puteti citi pe TimeTV si :

 

 

Social

Arhiva stiri