VIDEO: Protest inedit pentru legalizarea marijuanei. Mii de plante sădite în oraș

cultura-de-cannabis-canabis-iarba-verde-v-captura-copacii

Au vrut să protesteze faţă de legile ce interzic consumul marijuanei, aşa că au sădit mii de astfel de plante prin oraş! Vorbim despre un grup de tineri din localitatea germană Gottingen, care a atras astfel atenţia asupra doleanţelor sale: iarbă legală şi cât mai puţine probleme cu legea!

Acest grup autonom a vrut să atragă atenţia şi să facă publicitate scopului său care este legalizarea marijuanei. Au vrut ca oamenii să găsească plantele atunci când se îndreptau către muncă sau către şcoală.” declară studentul Heiko Engelke.

Studenţii anonimi au sădit nenumărate plante de marijuana în fiecare colţ al oraşului universitar Gottingen. Oamenii le-au găsit în parcuri, grădini sau terenuri abandonate. Autorităţile locale nu au fost amuzate de această formă de protest inedit pentru legalizarea marijuanei.

Unii avocaţi susţin că Germania are nevoie de o dezbatere privind statutul drogurilor uşoare.

„Cred că această acţiune inedită este, în fapt, o formă de nesupunere faţă de stat, care poate fi un punct de pornire pentru o discuţie privind legalizarea drogurilor sau interzicerea lor. Eu unul nu m-am hotărât ce perspectivă voi susţine aici, dar discuţia trebuie totuşi să aibă loc.” declară avocatul Achim Doerfer.

Russia Today relatează că ofiţerii de poliţie din Gottingen se luptă de câteva zile să găsească toate plantele de marijuana. Majoritatea ajung în mâinile poliţiştilor graţie iternauţilor, care au început să fotografieze plantele care au crescut cel mai mult.

Citește pe Time TV și:

A cumpărat un seif pe internet, în care a găsit 129 de kg de MARIJUANA!

Primul festival Woodstock, prin ochii unui reporter prezent la festival – FOTO

Uruguay legalizează piața de canabis – ”consumatorii trebuie să se rupă de rețelele mafiote”

Maioneza cu canabis, ultimul deliciu servit la fast-food

Membrii trupei Outlawz au confirmat ca au fumat cenusa rapperului Tupac. VIDEO

Declaraţia socanta a lui Snoop Dogg : le-ar oferi marijuana celor trei copii

Statul american Colorado a legalizat marijuana

Primarul orasului Amsterdam redeschide turismul pentru consumul de marihuana

 

 

 

 

Social

Arhiva stiri