Range Rover Evoque primeste imbunatatiri

Range Rover Evoque va primi cateva modificari pentru 2014. Imbunatatirile: aparitia optiunii Active Driveline si, mai ales, a cutiei automate de viteze ZF cu 9 rapoarte, care aduce pentru Evoque un consum in scadere cu 11%.

land rover-timetv
Range Rover aduce o serie de modificari modelelui Evoque pentru 2014. Prima consta in adoptarea optiunii Active Driveline, care permite trecerea automata a transmisiei de la patru la doua roti, in momentul in care viteza de deplasare trece de 35 km/h, in conditii normale. Alte imbunatatiri sunt disponibile la cerere, ca de exemplu optiunea Lane Departure Warning (avertizare la calcarea benzii de demarcatie dintre sensuri).

Range-Rover-Evoque-timetv 2

Totusi cea mai importanta noutate adusa este integrarea unei cutii de viteze automata cu 9 rapoarte, fabricata de germanii de la ZF. Disponibila pe dieselurile de 2.2 litri, in ambele versiuni de putere (150 CP si 190 CP), cat si pe benzina de 2 litri si 240 CP, aceasta noua cutie de viteze va permite, potrivit celor de la Land Rover, o scadere atat a consumului cu 11 procente, cat si a emisiilor de dioxid de carbon, cu 9,5%. Gratie acestei noi imbunatatiri, Evoque-ul cel mai putin gurmand este dieselul de 2.2 litri si 150 CP cu tractiune doar pe puntea fata, a carui fisa tehnica anunta un consum de doar 4,9l/100 km. Si ecologistii vor fi multumiti, acest model promitand emisii de doar 129 g/km de CO2.

Bineinteles ca toate aceste bunatati vor fi prezentate la standul Land Rover, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, care se apropie cu pasi repezi.

Citeşte pe Time TV şi:

Prezentare Range Rover Sport VIDEO

Social

Arhiva stiri