HOROSCOP 26 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Este o zi în care vă veţi îndoi şi de cele mai banale lucruri şi turnura nu este una plăcută mai ales dacă aveţi un o dată anume pentru predarea lucrării. Într-adevăr pentru a pune la punct programe sau priecte pe termene lungi este nevoie de ceva efort şi chiar de muncă în echipă. De voi însă depinde cum vă alegeţi echipa.

Taur – Astăzi sunteţi dispuşi să le spuneţi şi altora ce vreţi, ba mai mult, să le vorbiţi despre tehnici şi metode noi de lucru. Comunicaţi foarte bine, mai ales cu cei mai tineri ca voi. Intuiţia profesională vă este de folos mai ales că trebuie să luaţi anumite hotărâri. Faptul că ştiţi să mediaţi problemele este cel mai important astăzi.

Gemeni – Amintirile vă pot da târcoale astăzi mai mult ca de obicei. Cu toate acestea, aveţi foarte mare încredere în voi. Ceilalţi aşteaptă de la voi să fiţi mai încrezători, mai permisivi, la o reexaminare atentă a felului vostru de a fi. Învăţaţi din mers. Un sentiment tot mai puternic de autoevaluare face să ştiţi clar care este direcţia şi vă va stabiliza afectiv.

Rac – Dacă lucraţi planificat lucrurile se vor clarifica astăzi. Nu vă asumaţi riscuri, dar nici nu visaţi. Fiţi mulţumiţi cu ceea ce este normal să fie şi cu banalul cotidian. Ideile noi sau de perspectivă, astăzi pot fi o adevărate capcană, ţineţi-vă de ceea ce faceţi. Aveţi destulă energie ca să reuşiţi. Nu căutaţi soluţii rapide şi la-ndemână.

Leu – Farmecul şi experienţa profesională sunt atuurile voastre astăzi. Acum este momentul să stabiliţi detaliile pentru viitoarele 6 luni. Puteţi aplica pentru un loc de muncă mai bun. Pătrunzători, mereu cu replica gata de a fi spusă puneţi punctul pe i. Mergeţi direct la esenţa lucrurilor, în cele mai sensibile şi vulnerabile zone ale psihicului uman. Vă plac aceste modalităţi noi şi diferite, de autoprospecţie.

Fecioară – Ideile şi gândirea creatoare, se regăsesc astăzi în felul în care vă folosiţi starea de spirit şi înţelepciunea. Este o zi excelentă ca imaginaţia şi talentul să-şi spună cuvântul. Strângerea şi schimbul de informaţii este importantă în dezvoltarea strategiei voastre de muncă, este o zi propice şi deosebit de activă mental.

Balanţă – Vă pregătiţi back-groundul pentru noua săptămână – stabiliţi întâlniri, planificaţi acţiuni, daţi telefoane să vă asiguraţi că totul este în ordine, dar faceţi şi rezervări pentru weekend. Ştiu că iubiţi foarte mult marea, dar cred eu, mai bine v-aţi simţi la munte. Aveţi impulsul necesar de a le face pe toate, ba să le şi devansaţi. Concurenţa este doar în mintea voastră, deocamdată.

Scorpion – Resurse interioare şi emoţii accentuate. Vă puteţi bucura de stabilitate astăzi. Întâlnirea cu un prieten la masa de prânz vă conservă energia, dar vă stârneşte şi orgoliul pentru că sunteţi apreciaţi aşa cum vă doriţi voi. După-amiaza veţi face dovada nu doar a profesionalismului vostru, ci şi a hărniciei spre surprinderea multora.

Săgetător – Circumstanţele vă pot aduce astăzi în situaţia de vă folosi agerimea şi să vă ocupaţi de comunicare, servicii sau interese pe care alţii nu le prea înţeleg. Vă folosiţi de principiile educaţiei, psihologice, sau tehnici de predare pentru a găsi soluţiile căutate. Majoritatea planetelor sugerează că aceste valori bine stabilite vă sunt confortabile.

Capricorn – Sesizaţii că alţii s-ar putea bucura de roadele muncii voastre ceea ce nu vă cade bine deloc. Poate avea legătură cu relaţia sau cu un bun care credeaţi că vă aparţine. Gândiţi-vă ce puteţi schimba sau ajusta în viaţa voastră pentru a obţine ceea ce vreţi. Aţi aprecia dacă şefii ar recunoaşte măcar puţin din aportul muncii voastre. După-amiază vă repliaţi în sine şi meditaţi.

Vărsător – Vă va fi destul de greu să vă păstraţi obiectivitatea astăzi. Prinşi între două ape, începe să vă obosească efortul de a păstra echilibrul între argumentele pro şi contra şi între a vă planifica munca. Nu-i judecaţi nici pe ceilalţi în comparaţie cu voi. Vedeţi-vă de ale voastre şi strict, de treaba voastră şi nu veţi mai avea probleme.

Peşti – Începeţi ziua cu oarecare prudenţă, dar mult mai dinamic şi mai ferm decât ieri. Nu vreţi să vă grăbiţi ca să nu greşiţi. Aveţi destulă energie disponibilă pentru a face ceea ce v-aţi propus pentru astăzi. Este un moment bun în schimb, pentru a lua decizii în ce priveşte cariera. Vedeţi ambele feţe ale medaliei şi asta vă dă certitudinea că veţi lua o hotărâre corectă.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri