Kriya Yoga la Bucuresti si lansare de carte “Autobiografia unui Yoghin” de Paramahansa Yogananda

Sambata, 7 septembrie 2013, ora 17.30, la hotel Rin Central din Bucuresti va avea loc o conferinta spirituala in premiera.

Pentru prima oara la Bucuresti, doi calugari ai Self Realization Fellowship, organizatie intemeiata in 1920 in SUA de catre Paramahansa Yogananda, vor sustine o conferinta despre Kriya Yoga. Intrarea este libera. Din motive organizatorice anuntati intentia de participare la srfromania@gmail.com sau sa sunati la 0772 045548.

Kriya Yoga timetv dezvoltare personala spiritual time

Kriya Yoga

Evenimentul este postat si pe facebook la „facebook.com/srfromania„.

Cine este  Paramahansa Yogananda (1893-1952)?

Calugar al ordinului Swami din India si personalitate marcanta a lumii spirituale, a sosit in SUA in anul 1920, la varsta de 27 ani. In acelasi an a intemeiat organizatia Self Realization Fellowship. A fost un pionier al stiintei Yoga in lumea occidentala. A sustinut nenumarate prelegeri in SUA intre anii 1924-1935 si a scris numeroase carti in care a aratat unitatea fundamentala intre marile religii ale lumii. A subliniat si argumentat stiintific unitatea intre Crestinismul originar, asa cum rezulta din invataturile lui Isus Cristos si Yoga originara, asa cum a fost data lumii de Bhagavan Krishna.

A facut cunoscuta lumii occidentale o metoda stiintifica straveche, bine definita, de atingere a experientei personale a lui Dumnezeu : Kriya Yoga.

Kriya Yoga ne invata ca prin efort personal, constiinta umana limitata se poate expansiona in constiita infinita a lui Dumnezeu. Cu ocazia acestei conferinte se va lansa oficial varianta in limba romana a cartii originale

“Autobiografia unui Yoghin”  scrisa de Paramahansa Yogananda.

Program eveniment.

17.30 Sosirea participanţilor

18.00  Prezentarea învăţăturilor SRF de către Fratele Sevananda și Brahmachari Francesco, monastici ai ordinului Self-Realization Fellowship

19.00  Meditaţie sub îndrumarea monasticilor

19.30  Video: „Primii ani ai lui Paramahansa Yogananda în America”

20.00  Discuţie liberă cu participanţii

Cu cât simţiţi mai multă pace în timpul meditaţiei, cu atât sunteţi mai aproape de Dumnezeu…” Paramahansa Yogananda.

Mai puteti citi pe Time TV si:

Social

Arhiva stiri