TOP 3 smartphone-uri cu cea mai buna baterie

TOP 3 smartphone-uri cu cea mai buna baterie:

Smartphone-urile din ziua de astazi vin echipate cu procesoare quad-core, cu viteza de date 4G, cu ecrane tot mai mari, motiv pentru care si clientii pun tot mai mult pret pe bateria din dotare a gadget-ului.

baterie-telefon-cea-mai-buna-baterie

Iata mai jos, asadar, top 3 telefoane cu cea mai puternica baterie. Clasamentul este realizat de Laptopmag.com.

1. Samsung Galaxy Note II

smartphone-battery-samsung-galaxy-note

Samsung Galaxy Note II este un telefon care nu vine echipat doar cu un crean mare – 5,5 inci, ci si cu o baterie care permite utilizatorilor sa foloseasca smartphone-ul la capacitate maxima mai mult de 8 ore fara a fi nevoie sa fie reconectat la acumulator. Bateria de 3,100 mAH face ca acest telefon sa reziste, mai concret, timp de 10 ore si 12 minute la un test de navigare web prin 4G si luminozitate de 40%.

2. HTC One

htc-one-t-mobile-viata-baterie

La acelasi test, HTC One a rezistat eroic timp de 8 ore si 17 minute, cu o baterie de 2,300 mAh. Pentru cei care nu stiu, acest terminal vine echipat cu ecran Full HD Super LCD3, de 4,7 inch, cu o densitate a pixelilor de aproximativ 469 ppi și protejat de Corning Gorilla Glass 2. HTC One are un procesor Qualcomm Snapdragon 600, Quad-Core Krait 300 tactat la 1,7 GHZ.

 

3. Motorola Droid Razr MAXX HD

smartphone-baterie-motorola-droid-razr

Pe langa ecranul de 4.7 inci cu un display de 1280 x 720 si carcasa rezistenta realizata din Kevlar, acest telefon detine si o baterie foarte buna ce a rezistat la teste timp de 8 ore si 13 minute.

Mai puteti citi pe TimeTv.ro si:

 

 

Social

Arhiva stiri