HOROSCOP 23 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Astăzi nu sunteţi prea receptivi, deoarece vă este teamă să nu vă tragă cineva pe sfoară sau să nu vă fure ideile profesionale, capitol la care se dă o grea bătălie zilele acestea. Spre prânz cădeţi în capcană, săriţi să apăraţi exact pe cine nu trebuie şi de aici pot începe belelele. Feriţi-vă spatele de…”prieteni”!

Taur – Sunteţi în mijlocul unei dispute, nu a voastră, şi nu aveţi niciun chef să fiţi atraşi într-o alta. Retras, vorbiţi foarte puţin, atât cât trebuie, lucru demn de luat în considerare. Nu aveţi nevoie de soluţiile altora, vă ajung ideile voastre. De fapt, tot ce trebuie să faceţi este să ascultaţi ambele părţi.

Gemeni – Încercând să vă împărtăşiţi sentimentele cu un prieten, veţi divulga un secret, ceva minor, care însă ar putea declanşa o reacţie neaşteptată din partea prietenului respectiv. Pălăvrăgeala v-ar putea lipsi de un prieten drag şi va fi o lecţie pentru voi să învăţaţi să vă ţineţi gura. Din păcate sunteţi şi destul de încăpăţânaţi ca să vedeţi asta, ceea ce face situaţia mai dificilă.

Rac – Vă încearcă un sentiment de furie astăzi, parcă totul este mai intens decât în celelalte zile şi asta parcă ar justifica atitudinea voastră. Deşi aţi vrea să răbufniţi, să vă exprimaţi frustrările, parcă nu aveţi chef astăzi de eliberări emoţionale. Cel mai bun lucru este să vă plimbaţi şi să meditaţi pentru că nu există corect sau greşit, în acest moment nu este decât faptă.

Leu – Astăzi este vital pentru voi să nu fiţi sentimentali altfel intraţi în colaps. Este mai bine să vă retrageţi în umbra junglei urbane deşi aş spune că sunteţi mult mai obişnuiţi cu lumina care pentru voi este mai provocatoare decât umbra care vă face să lânceziţi. Concentraţi-vă asupra emoţiilor. Prelucraţi impulsurile în timp real, nu aşteptaţi!

Fecioară – Nu vă prea convine faptul că prietenii vă socotesc omul de bază sau confidentul lor, mai ales că nu prea ştiţi ce soluţii să daţi. Nu există soluţii imediate la dilemele voastre chiar dacă sunt legate de dinamica de grup şi nici nu vă place să vă jucaţi cu aceste lucruri. Aţi putea fi tentaţi să vă asumaţi problemele tuturor ca şi cum ar fi ale voastre şi de aici drama.

Balanţă – Excelaţi la capitolul negocieri spre pizma detractorilor voştri. Pe de altă parte, unele dintre aceste negocieri sunt în stand-by şi ,vor nu vor, vă vor suna ca să-i scoateţi din impas. Deşi vreţi să ajutaţi, probelemele voastre vor fi pe primul loc, aşa că veţi avea nevoie de ceva mai multă diplomaţie ca să puneţi părţile beligerante faţă în faţă. Succesul este asigurat de medierea pe care o reuşiţi.

Scorpion – Stăpânii voştri astrali, Marte şi Pluto, trag în direcţii opuse şi de aici apare tendinţa de a vă comporta inconsecvent astăzi. Nu vă puteţi exprima furia marţiană pentru că inexorabilul Pluto vă taie urgent macaroana. Din păcate nu sunteţi persoanele indicate să se ţină departe de conflicte aşa că vedeţi ce faceţi, seara va fi destul de tensionată.

Săgetător – Nu vreţi să intraţi în dispute profesionale şi este foarte dificil să rămâneţi neutri oricât aţi încerca. Nu vă interesează ce vor părţile, consideraţi că această dispută alimentează un conflict inutil. Vreţi să fiţi deschişi şi să îi ajutaţi pe ceilalţi să înţeleagă care sunt capcanele atunci când domină sentimentele negative. Aveţi propria concepţie despre iubire şi spiritualitate.

Capricorn – Relaţia poate fi o sursă majoră de stres acum că direcţiile de acţiune sunt trasate, ceea ce face să rămâneţi destul de greu neutru. Puteţi elimina din criteriile stabilite pe cele care sunt diferite, comunicând cu calm şi detaşare, dar puteţi aluneca cu uşurinţă într-o dramă puerilă. Sinceritatea este caracteristica zilei.

Vărsător – Aţi crezut că aveţi totul sub control, dar se pare că aţi uitat un amănunt important şi întreg eşafodajul se poate prăbuşi. Noroc cu viteza voastră de reacţie şi cu capacitatea de mobilizare. Le puteţi tăia macaroana detractorilor voştri. Este de ajuns să conştientizaţi unde aţi greşit şi să corectaţi totul din mers. Totuşi nu acţionaţi în forţă pentru că puteţi stârni un adevărat cuib de viespi.

Peşti – Prietenii au convingerea că vă pot ajuta deşi voi nu mai vedeți nicio ieşire. De unde ieri exultaţi de bucurie, astăzi vă bântuie pesimismul. Vă simţiţi incomod şi din acest motiv refuzaţi mâna întinsă. Înstrăinarea este o ecuaţie pe care nu vreţi sau nu puteţi astăzi să o soluţionaţi. Abia spre seară vă reveniţi şi încercaţi să vedeţi unde şi de ce vi s-au întâmplat toate astea.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri