Laraki Epitome: exclusivist, puternic si foarte scump

A trecut ceva vreme de cand nu am mai avut noutati de la Laraki Motors, un constructor marocan de masini sport foarte scumpe. Surpriza a venit cu ocazia Concursului de Eleganta de la Pebble Beach, care s-a derulat weekend-ul trecut: Laraki Epitome.

laraki-timetv
Laraki a prezentat o masina supersport, aflata in stadiul de concept. Epitome are la baza un sasiu del Corvette C6, ceea ce explica arhitectura masinii, cu motorul amplasat in spatele puntii fata. Bineinteles si motorul a fost mostenit tot de la Corvette. Este vorba de un V8 de 7.0 l, care dezvolta nu mai putin de 1200 CP. Folosind o benzina cu cifra octanica 110 puterea poate ajunge pana la 1750 CP. Trebuie precizat ca tariful evocat este de ordinul milioanelor de dolari, mai exact 2 milioane de dolari. Numai noua exemplare Epitome vor fi fabricate, desi inca decizia de a trece de la concept la vehicul de serie (mica), nu a fost luata.

Cat despre stilul propus de Laraki Epitome…designul este unul spectaculos, fara dubii inspirat de frumosul Aston Martin One-77. La fel de exclusivist, elegant si futuristic.

Citeşte pe Time TV şi:

Maşini de colecţie: test-drive Chevrolet Corvette Sting Ray Convertible din 1964

Un elicopter de luptă se prăbuşeşte în timpul filmărilor pentru emisiunea Top Gear

Social

Arhiva stiri