HOROSCOP 22 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Puteţi fi capul răutăţilor la serviciu săptămâna aceasta, pentru că vă pierdeţi în banalităţi cu efecte dintre cele mai neaşteptate. Sunteţi însă atât de deştepţi încât să nu spuneţi ceva care să lezeze pe cineva, deoarece cu Mercur revenit în mers normal cuvintele curg fără să vă gândiţi. Încercaţi totuşi să nu vă lansaţi în tirade deşănţate.

Taur – Depuneţi eforturi la locul de muncă poate şi pentru că plutiţi și sunteţi visători. Nu duceţi o viaţă dubă, cum se mai întâmplă uneori, şi totuşi nu scăpaţi de privirile admirative ale sexului opus. Deşi ceilalţi nu realizează pe unde zburdă mintea voastră, sunt încântaţi de imaginaţia voastră pentru că ideile voastre sunt cât se poate de practice.

Gemeni – Este posibil un moment de cotitură relaţional. Aveţi nevoie de spaţiu, de aer ca să respiraţi aşa că vreţi să o lăsaţi mai moale, chiar să luaţi un moment de pauză. Eu aş spune că este o alegere proastă, mai ales săptămâna aceasta. Amânaţi deciziile majore pentru săptămâna viitoare dacă puteţi. Nu gândiţi clar şi mesajul vostru ar putea fi perceput eronat.

Rac – Prăpastia dintre fanteziile voastre şi realitate este atât de mare încât, toată săptămâna o veţi petrece încercând să vedeţi de unde să începeţi. În loc să tot căutaţi sau să forţaţi cine ştie ce situaţie, luați-o uşurel. Trebuie să recunoaşteţi că aveţi parte de multe lucruri bune aşa că gata cu autocritica. Aprecierile celorlalţi vă dau imboldul de a merge mai departe.

Leu – Oriunde v-aţi uita vedeţi oportunităţi şi posibilităţi. Deşi ştiţi că munca din greu este cheia pentru a vă atinge scopurile propuse, optimismul vostru face să luaţi totul ca pe o necesitate. Totuşi, săptămâna aceasta sunteţi la o răscruce de drumuri şi s-ar putea să vă pomeniţi joi-vineri, că nu mai ştiţi încotro mergeţi. Aşa că veţi face calea întoarsă că să găsiţi elementul care lipseşte.

Fecioară – Dacă ați avut un sfârșit de săptămână greu, săptămâna aceasta vă veți lua revanșa având în vedere portițele și căile care vi se deschid. Încercați să nu luați decizii importante, nu de alta dar lipsesc o serie de amănunte minore care ar putea să vă dărâme întregul eşafodaj. Cea mai bună soluţie rămâne calea de mijloc şi neutralitatea.

Balanţă – Vreţi să dovediţi că ştiţi să socializaţi şi vă comportaţi ca un fluture de noapte fascinat de lumină. Atenţie doar să nu vă apropiaţi prea mult de bec că s-ar putea să vă ardeţi! Conversaţiile voastre sunt captivante. Cu toate acestea nu trebuie să vă fie teamă să antamaţi subiecte oarecum stânjenitoare pentru voi, chiar dacă argumentele şi opiniile vă vor duce pe un teren minat.

Scorpion – Nu contează cât sunteţi de siguri pe ceea ce vreţi sau ceea ce ştiţi. Săptămâna aceasta nu este o idee bună să vă bazaţi pe intuiţie deoarece poate duce la erori cu uşurinţă. Nu vă culcaţi pe-o ureche crezând că vă veţi descurca, pentru că nu va fi aşa. Chiar dacă visaţi să navigaţi pe o mare calmă, nu uitaţi că furtunile apar din senin.

Săgetător – Luna în semnul vostru aduce optimism, dar poate ridica cota sentimentalismului şi a nostalgiei. Aminitirile vă năpădesc şi nu vă prea puteţi concetra asupra lucurilor pe care le aveţi de făcut. Nu este inteligent să vă bazaţi pe spuse deoarece este posibil să daţi cu capul de pragul cel de sus şi starea voastră de spirit scade vertiginos.

Capricorn – Fanteziile vă pot scoate din circuit, ca să nu mai spun că relaţional una credeţi şi alta se petrece în realitate. Cu toate acestea, idealismul vostru poate sta între voi şi ceilalţi. Recunoaşteţi că sunteţi ataşaţi de lucruri bine făcute, dar sunteţi dispuşi să faceţi şi altele mai puţin importante. Nu trebuie să fiţi extremişti şi nici să vă refuzaţi o plăcere ca să păstraţi aparenţele.

Vărsător – Săptămâna aceasta puteţi fi palavragii fără măsură cu care lumea este obişnuită, numai că dacă flecăreala voastră era motivată de dorinţa de a împărtaşi şi altora bucuria cunoaşterii, acum nu reuşiţi decât să iritaţi şi să stârniţi certuri. Mai bine concentraţi-vă pe relaţiile cu familia şi cu prietenii alături de care vă veţi petrece serile. Aici lucrurile merg bine şi vă ajută să fiţi fericit.

Peşti – Sunteţi visători, iar influxurile relaţiei Mercur – Neptun amplifică gândirea pozitivă. Dacă sunteţi în vacanţă puteţi călători oriunde doriţi, imaginaţia voastră este capabilă să vă ducă în cele mai nebănuite direcţii şi aventuri. Un eveniment neaşteptat însă vă aduce urgent cu picioarele pe pământ. Va trebui să vă confruntaţi cu realitatea faptelor voastre chiar dacă va fi un şoc.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri