Vernisaj Loreta Isac : Pădurea fără nume

 Loreta-Isac-padurea-fara-nume-timetv.ro-timetv-time-ERobertul

Imbold, Galeria deschide joi, 22 august, orele 20:00, o atmosferă  de poveste creată de tânăra pictoriță Loreta Isac : Pădurea fără nume. Atmosfera va fi completată de un concert acustic al cvartetului Muse Quartet care va contribui cu acorduri gingașe la povestea „ Pădurea fără nume ” (violoncel, trei viori).

Loreta Isac prezintă expoziția „Pădurea fără nume” printr-o introspecție: a desenat pădurea prin spectrul ei propriu pentru că îi e dor de ea.  Îi lipsește natura din mediul citadin, dar atunci când o observă, o admiră că există. Astfel, au luat naștere lucrările din „Pădurea fără nume”, prin plasarea ființei umane într-un spațiu virgin, cu copaci și elemente naturale. Tehnica lucrărilor este mixtă, acrilic, pix pe pânză sau pe foaie.

Lucrările sunt diferite, dar au ca centru de interes natura. M-am hotărât să le adun într-o pădure reală în această expoziție.  De ce “Pădurea fără nume”? E un alt mod de a explora. Îmi place natura, mi-e dor de ea, sunt curioasă să văd ce se găsește în spatele ei. Am experimentat cu imaginația și mi-am creat câteva scenarii desenate.” a declarat Loreta Isac.

Artist, ilustrator şi graphic designer, Loreta Isac îşi compune lumea după reţeta proprie, fiecare lucrare ajungând să te surprindă prin faptul că-ţi serveşte, picătură cu picătură, o altă stare. Loreta Isac reconstruieşte realitatea în planuri fluide şi estetice. Dezvoltând un plan compoziţional plin de imagini senzoriale, artista te iniţiază într-un univers atemporal cu o armonie aparte în formă şi culoare.

Asociația Culturală Imbold este o organizație non-guvernamentală care are ca scop promovarea industriilor creative din România. Imbold, Galeria constituie un proiect permanent al Asociației Culturale Imbold și un spațiu independent de generare și expunere de artă contemporană. Printre proiectele de promovare ale Galeriei se numără artiștii Misha Diaconu, Victor Fota, Claudiu Ciobanu, Andrei Argaetic, Nicu „Kitră” Duță, Buzu Ana Andronic, proiectul colectiv de design responsabil „Furnitubes” și singurul festival de artă digitală din România – „PAF!”. Spațiul galeriei este dublat de cel al cafenelei de arte Acuarela, principala sursă de finanțare pentru proiectele Asociației Imbold.

Expoziția va fi deschisă în perioada 22 august – 18 septembrie, de luni până duminică, 12:00 – 20:00.

Citește pe Time TV și:

Primul festival Woodstock, prin ochii unui reporter prezent la festival – FOTO

Destino, filmul de animație al lui Salvador Dali

VIDEO: Puștiul minune care bate-n tobe la 6 ani, Guns n Roses – Welcome to the jungle

Fotografii de poveste la 14 ani

Portretul din cutie sau arta reciclării – video

Social

Arhiva stiri