Tânţăreanu şi-a lăsat fiul fără averea de 40.000.000 €!

Dacă în urmă cu câţiva ani Cristian Ţânţăreanu (70 de ani) era unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere de aproape 40.000.000 de euro, odată cu venirea crizei, Paradisul Verde pe care l-a creat în Corbeanca (Ilfov) a intrat uşor-uşor în declin şi la fel viaţa personală a omului de afaceri. După ce a avut de luptat cu o boală necruţătoare, lui Tânţăreanu i-a mai dat de furcă şi fiul său din prima căsătorie, Dragoş (40 de ani), care îşi împarte viaţa între două femei şi patru copii.

Tânţăreanu-dezmostenit-dragos-avere

E căsătorit, are doi copii, dar şi o amantă oficială, care i-a mai dăruit doi copii. Iar viaţa lui Dragoş nu e deloc pe placul tatălui său, milionarul Cristian Ţânţăreanu.

Aflat în conflict deschis cu fiul său, celebrul om de afaceri a decis să-i dea o lecţie juniorului şi l-a dezmoştenit deoarece nu a rupt legătura cu amanta sa, antrenoarea de fitness Adriana Nicolae (35 de ani), cea care i-a făcut doi copii.

Ţânţăreanu l-a dat afară pe Dragoş din casa pe care i-a construit-o lângă reşedinţa sa din Paradisul Verde şi a închis restaurantul unde fiul său era manager.

S-a refugiat în braţele amantei

Rămas pe dumuri, Dragoş a fost nevoit să se mute la amantă fără nici un ban în cont şi să ia viaţa de la capăt, conform spuselor unor apropiaţi ai familiei.

Iată-i pe Dragoş (stânga) şi Cristian Ţânţăreanu pe vremea când aveau o relaţie normală şi fiul conducea unul din restaurantele tatălui

dragos-tantareanu-milionar

Mai mult, Cristian Ţânţăreanu şi soţia sa, Manuela, au întărit legăturile cu nora lor, Mihaela, care a rămas în casa lui Dragoş împreună cu cei doi copii.

Aşadar, familia Ţânţăreanu practic a renunţat la Dragoş, dezmoştenindu-l, şi a “înfiat-o” pe noră, cu tot cu copii. De fetiţele pe care le are fiul său cu amanta, Tânţăreanu nu este însă la fel de apropiat.

“Mi-am cunoscut cele două nepoţele, am fost să le văd. Sunt copii, sunt nevinovaţi. Însă cu Dragoş am în continuare o relaţie rece. Mai mult nu vreau să comentez”, a declarat milionarul.

«Să moară, să-mi rămână averea»Potrivit apropiaţilor, milionarul suferă pentru decizia drastică pe care a trebuit să o ia, însă consideră ca aceasta e o lecţie de viaţă pentru Dragoş, care, mai rebel din fire, i-a adus multe necazuri.De altfel, tatăl şi fiul nu se înţeleg de mai mulţi ani, iar o dovadă este şi urarea făcută de Dragoş de ziua milionarului. Juniorul a declarat atunci public: “Îi urez tatei să moară, să-mi rămână averea mie!”. Replica lui Cristian Ţânţăreanu a fost devastatoare: şi-a decăzut fiul din toate drepturile.

Social

Arhiva stiri