Piscine de iarna, oaze calde in mijlocul muntilor – FOTO

Piscine, amenajari exterioare sau interioare, pe care nu si le poate permite orcine, dar care rimeaza cu balaceala, vara, soare, distractie, lux sau mod de a te racori. Totusi, exista si piscine exterioare de iarna, iar pentru a te balaci intr-una, cel care trebuie sa rimeze cu termenul lux, e portofelul tau. Astfel de piscine sunt amenejate in hoteluri scumpe, spa-uri si complexuri pentru schi, de lux. Apa este incalzita si mentinuta la o temperatura ce depaseste 30 de grade Celsius, chiar daca afara temperatura e negativa. Ca bonus, aceste piscine au si vedere la locuri superbe ce fac ca experienta de a te bai in ele sa fie cu adevarat speciala.

1. Hotel Vila Honegg, Elvetia

piscine-timetv

O super vila privata, apogeu al luxului, Honegg este o bucatica de Rai cu vederi fabuloase la lacul Lucerna. Are 5 stele, este deosebita si situata in inima Elvetiei, in muntele Burgenstock. Hotelul este situat la 914 m deasupra marii. Cladirea istorica are 23 de camere superb decorate si alte facilitati grandioase.

piscine-timetv

2. Cliff Lodge & Spa, Utah, SUA

piscine-timetv

Acest complex masiv este construit din otel si beton pentru a rezista in caz de avalansa. Totusi, fiecare spatiu are o fereastra uriasa ce dezvaluie peisajul plin de zapada al zonei. Piscina exterioara se afla la etajul 3 si are apa incalzita pe tot parcursul anului.

3. Portillo Ski Resort, Chile

piscin-timetv

Acest complex pentru schi, din minunata Laguna Inca este, de cele mai multe ori, clasat ca fiind unul dintre primele 10 cele mai bune astfel de locuri din lume. Complexul este spatios, cu profesori experimentati ce ii ajuta atat pe incepatori in ale schiului, cat si pe experti. Piscina exterioara  este o oaza de apa calda, geo-termala intre muntii inalti si inzapeziti.

4. Hotel & Spa LeCrans, Elvetia

piscine-timetv

Inconjurat de munti si paduri, acest hotel nou, de 5 stele ofera o priveliste incredibila a Alpilor si a Mont Blanc. Camerele sunt luxoase si intime, fiecare avand cate o tematica din diferite regiuni montane din lume, de la Himalaya, pana la Kilimmanjaro. Piscina cu apa incalzita ofera senzatia extraordinara de a inota intre munti si cer.

5. Casa Westin Trillium, Ontario, Canada

piscine-timetv

Cuibarita intre malurile golfului Georgian si inaltimile Coastei Niagara, casa Westin Trillium este cel mai mare astfel de complex din zona. Piscina cu apa calda este disponibila pe tot parcursul anului, si in plus complexul mai are si cazi cu apa calda, saune si o sala de fitness deschisa 24 din 24.

piscine-timetv

6. Complexul Reiffelalp, Elvetia

piscine-timetv

In satul Zermatt, foarte aproape de granita cu Italia, se afla una dintre principalele destinatii de schi, din lume si un hotel unic. Luxosul Hotel Riffelalp este situat la 2 222m deasupra marii, oferind vizitatorilor o panorma alpina superba. Aici se afla piscina situata la cea mai mare altitudine din Europa, cu apa calda si o priveliste superba a muntelui Matterhorn.

Citeste pe TimeTV si:

Insulele Maldive, petice de Rai in ocean – FOTO

Cele mai frumoase golfuri, pe care trebuie sa le vizitezi – FOTO

Cele mai frumoase cinci gropi naturale din lume – FOTO

Lacuri mai putin obisnuite: de culoare roz

Social

Arhiva stiri