VIDEO: Ce se găsește în puii McNuggets de la McDonalds la o examinare la microscop

Chicken-McNuggets-mcdonalds-pui-McNuggets-la-microscop-fibre-albastre-timetv-time-tv-timetv.ro

După ce a cumpărat 10 bucăți de pui McNuggets de la un fast-food McDonald’s, din Austin, Texas, Mike Adams, auto-intitulat, polițistul sănătății, le-a examinat la un microscop digital de mare putere, în condiții de igienă maximă. Ceea ce a găsit în interiorul bucăților de pui McNuggets la șocat pur și simplu. Se aștepta să găsească fibre de pui prelucrate și un strat exterior prăjit, dar nu a fost așa.

Mike Adams, polițist al sănătății, este director la Natural News Forensic Food Lab, iar în acest video aruncă o privire atentă cu ajutorul unui microscop digital de mare precizie asupra puilor prăjiți de la McDonald’s, Chicken McNuggets.

Ceea ce am găsit m-a șocat chiar și pe mine. Am văzut o mulțime de lucruri ciudate în deceniul meu de investigare alimentară și de inspecție a nutriției umane, dar niciodată nu m-am așteptat să găsesc acest lucru … ” a declarat Mike Adams.

În interiorul puilor McNuggets se pot observa cu ușurință (cu ajutorul microscopului digital) fibre ciudate, obiecte de culoare albastră, colorant roșu și alte forme ciudate. Aceste informații le găsiți și în video sub în ancheta medico-legală a polițistului sănătății Mike Adams.

Chicken-McNuggets-mcdonalds-pui-McNuggets-la-microscop-fibre-albastre-timetv-time-tv-timetv.ro

Citește pe Time TV și:

Ce conțin cartofii prăjiți de la McDonald’s? 

După ce vei vedea aceste imagini, nu vei mai mânca niciodată HOT DOG

Ce întâmplă cu creierul nostru dacă bem trei halbe de bere pe săptămână? 

Efectul fructului de GRAVIOLA. Este de 10.000 de ori mai puternic decat CHIMIOTERAPIA

Cum să ai un somn odihnitor în nopţile caniculare. Vezi sfaturi

 

Social

Arhiva stiri