HOROSCOP 18 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Lucrurile se mai îmbunătăţesc, însă nici voi nu mai aveţi chef să le daţi apă la moară. Probabil se simte apropierea sfârşitului de săptămână. Fetelor dacă aveţi de susţinut vreo lucrare, astăzi este ziua cea mare. Spre seară, ia vedeţi pe cine veţi cunoaşte.

Taur – Tot dinspre şefi vin lucrurile bune sau, în sfârşit, reuşiţi să rezolvaţi nişte probleme care ţineau de instituţiile statului. Posibil să anulaţi o amendă, să vi se returneze nişte bani care v-au fost luaţi în plus. Pe de altă parte, este destul de vulnerabilă axa de sănătate şi sunt vizaţi, în special, tinerii.

Gemeni – Relaţiile de familie sunt exemplare, dar la cât sunteţi voi de schimbători puţine şanse să rămână așa. Totuşi astăzi este o zi cum nu aţi mai avut demult, aşa că să nu ne gândim la ce va fi după. Tinerii se vor face remarcaţi nu doar prin inteligenţă, cât prin dorinţa de a face ceva util.

Citește și HOROSCOP: Ce proverb ți se potriveşte în funcție de zodie

Rac – Adolescenţii pot avea prezenţa de spirit a vieţii lor şi să scape cu faţa curată din nebunia examenelor. O glumă a unor prieteni sau un cuvânt aruncat aiurea în discuţiile dintre ei pot tensiona iar relaţiile de familie. Plăcerea de a jigni doar de dragul de a face pe cineva să sufere astăzi se poate întoarce împotriva voastră.

Leu – Câştigul mare vine dinspre studii, drumuri şi spaţii culturale, altele decât cele cu care aţi fost obişnuiţi până acum. Doamnele pot câştiga o poziţie socială printr-o simplă frază spusă la momentul oportun. Altele pot câştiga procesul de divorţ fără probleme. Leoaicele de vârsta a treia este bine să aibă grijă la rinichi şi la un eventual puseu de tensiune.

Fecioară – Nu prea aveţi încredere în ceea ce vi s-a promis. Femeile, în special cele mature cu experienţă de viaţă dar şi profesională, se visează în posturi de răspundere, dar atunci când au ocazia să primească unul, devin ezitante. Poate crucea cosmică în semne mutabile, de pe cerul lor, să le dea această stare.

Citește și PORECLA EROTICĂ a zodiei tale

Balanţă – Relaţiile cu instituţiile statului sunt nu doar excelente, ci vă deschid drumul unor oportunităţi la care poate nici măcar nu aţi visat. Posibil ca Balanţele tinere să primească oferte de a intra în politică. Pentru bărbaţi este bine, dar femeilor le sugerez să accepte doar ipostaza de observator.

Scorpion – Încet, încet trece supărarea, ranchiuna, însă tot mai macină. Veţi avea ocazia să vi se recunoască meritele exact acolo unde până mai ieri vă erau contestate. Veţi fi recompensaţi pentru o idee, pentru un serviciu adus comunităţii în care trăiţi, nu ştiu, este ceva ce are să vă gâdile vanitatea şi orgoliul.

Săgetător – Și voi rezolvaţi un aspect care ţine de imaginea voastră publică, nu neapărat că aţi face politică, este vorba despre reparaţii ale unor remarci, efectele unor scuze. Şansa de a opera în programe sociale de largă acoperire sau de interes strategic trezeşte în voi gustul pentru competiţie.

Citește și HOROSCOP: Cât de mincinoși sunt bărbații în funcție de zodie

Capricorn – Și vouă vă mai vin boii acasă, totuşi crucea cosmică în semne mutabile face să rămâneţi confuzi la nivel ideatic, să aveţi senzaţia că orice aţi face nimic nu merge. Aveţi puţină răbdare nu doar cu voi, ci şi cu partenera/ul că se liniştesc apele şi la voi. Şanse foarte mari să primiţi bani dacă lucraţi în programe pe fonduri structurale.

Vărsător – Comunicarea este cea mai vizată, se amplifică nejustificat unele frici interioare, temeri fără acoperire, emotivitate greu stăpânită, iluzia că totul eşuează, că rămâneţi fără loc de muncă. Aveți o stare înfiorătoare. Adulţii sunt ceva mai echilibraţi, în rest…

Peşti – Nici pe voi nu vă iartă crucea în semne mutabile, numai că la voi acţionează pe axa banilor, fie sunteţi înşelaţi la achiziţia unor bunuri, fie nu vedeţi partea slabă a unor achiziţii, abia după ce le aveţi în casă sesizaţi greşeala, fie puteţi fi buzunăriţi şi uşuraţi de o sumă serioasă. În concluzie, nu umblaţi cu sume mari de bani la voi ca să nu fiţi tentaţi să faceţi vreo prostie!

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri