Laura Stoica, o poveste de viaţă curmată prematur!

Laura Stoica, o poveste de viaţă curmată prematur! Iubită şi regretată de fani, Laura Stoica a rămas în inimile lor ca un artist unic, complet, nonconformist.

Cu o viaţă plină de cântec, ea şi-a căutat permanent iubirea.

La 38 de ani, când se simţea împlinită atât în carieră cât şi în dragoste, cea mai îndrăgită interpretă de ROCK din România s-a stins din viaţă într-un cumplit accident rutier.

Laura Stoica si Cristi Margescu2

POVESTEA TRISTĂ A UNUI DESTIN GRĂBIT – LAURA STOICA

Nonconformistă, puternică, de un optimism debordant, Adriana Laurenţia Stoica s-a născut la Alba-Iulia, în 10 octombrie 1967.

LAURA STOICA a fost considerată cea mai importantă solistă de ROCK pe care a dat-o România şi una dintre cele mai puternice şi originale personalităţi feminine ale scenei muzicale autohtone.

S-a lansat în tumultoasa viaţă muzicală, în 1990 la Festivalul de la Mamaia. Un an mai târziu a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock din România.

Piesa „Un actor grăbit”, compusă de Bogdan Cristinoiu, i-a adus celebritatea.

În perioada 1987-1991, LAURA STOICA, a participat la toate concursurile muzicale organizate în România pentru tinerele talente.

Cu o tenacitate impresionantă, Laura Stoica s-a impus atât în faţa juriilor de specialitate, cât şi a iubitorilor de muzică rock.

S-a afirmat făra rezerve, a fost o cantăreaţă originală, cu o interpretare unică, mereu cu un pas înaintea modei.

Primul album intitulat „Focul” a apărut pe piaţă în 1994. De atunci, melodiile Laurei au fost incluse pe diverse compilaţii muzicale.

Laura Stoica si Cristi Margescu

Interpreta a absolvit Facultatea de Teatru, la Universitatea Ecologică din Bucureşti, demonstrându-şi talentul de actriţa în spectacolul „Prizonier în cutia toracică”, în care dansul contemporan era combinat cu teatrul.

Deşi s-a dedicat carierei, Laura Stoica nu a încetat pentru nici o clipă să îşi caute marea iubire.

La doar 21 de ani s-a căsătorit cu prima ei iubire, bateristul Florin Ionescu, dar căsnicia celor doi a fost predestinată eşecului.

După destrămarea căsniciei, la câşiva ani diferenţă, Laura Stoica a fost iubita comentatorului sportiv, Emil Grădinescu.

Chiar dacă şi relaţia lor a luat sfârşit, Laura Stoica a sperat mereu că îşi va găsi marea iubire… Şi, într-un final a făcut-o.

Laura Stoica s-a îndrăgostit iremediabil de toboşarul trupei sale, Cristian Mărgescu. El i-a răspuns cu aceeaşi mare dragoste artistei.

Împlinită în plan profesional, dar şi personal, Laura Stoica spunea în gura mare cât e de fericită şi mai ales îndrăgostită.

Logodnicul ei, Cristian Mărgescu, toboşarul trupei, i-a adus liniştea sufletească. Despre el, Laura spunea că este tot ce şi-a dorit.

Alături de marea ei iubire, Laura Stoica îşi dorea un copil.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În 2005, chiar de Crăciun, artista aflase că va fi mamă şi începuse să creadă în minuni.

Laura Stoica avea 38 de ani şi era insarcinată în luna a treia când viaţa i s-a oprit brusc din drumul ei drept şi firesc..

Pentru ca s-au iubit foarte mult, au părăsit scena vieţii împreună, ca o familie.

Într-o seara de 9 martie, în urmă cu 7 ani, Laura şi Cristi s-au stins din viaţă într-un teribil accident de circulaţie.

Mult prea grabită, frumoasa si talentata interpretă a plecat pe o stea… O stea numai a ei.

Laura Stoica – 1967 – 2006

Social

Arhiva stiri