HOROSCOP 17 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Astăzi sunteţi avantajaţi să semnaţi un contract cu banca pentru achiziţia unei locuinţe, un contract de vânzare-cumpărare pentru un apartament sau un teren, ori să începeţi construcţia unei case. Mai poate fi vorba despre o sumă considerabilă de bani care vine din partea familiei.

Taur – Rămâne extrem de vulnerabil segmentul drumurilor lungi sau vă gândiţi că singura soluţie este abandonul şcolar şi angajarea pentru a vă putea ajuta familia. De asemenea, poate fi vorba despre sănătatea cuiva mai în vârstă la care ţineţi foarte mult şi alergaţi pe la medici pentru stabilirea unui diagnostic.

Gemeni – Cineva drag ar putea lua calea altei dimensiuni şi pentru prima oară vă treziţi în situaţia de a nu ştii încotro trebuie să mergeţi. Trebuie să vă adunaţi, viaţa merge înainte. Unii tineri se pot bucura de sprijin necondiţionat la şcoală sau la facultate făcând parte din elita de învăţăcei. Fetelor, ia vedeţi cu cine vă certaţi.

Rac – Aveți beneficii de pe urmaă unei asocieri, dar şi o posibilă promovare la locul de muncă sau cei care sunt încă studenţi găsesc un loc de muncă. Comunicarea stă la loc de multă cinste, aş spune că întâlnirea Mercur – Marte vă dă siguranţa emoţională de care aveţi nevoie şi vă temperează. Cei tineri s-ar putea să aibă probleme pe acolo pe unde studiază.

Leu – Este posibil să vă vedeţi visul cu ochii şi să bateţi palma pentru căsuţa aceea de la ţară la care visaţi de ceva vreme. Atenţie, însă la atitudinea sau felul în care o tânără vă subminează poziţia de leader, nu o face prin mijloace cinstite. Alţii puteţi intra în posesia banilor care vi s-au promis.

Fecioară – Este destul de tensionată atmosfera din familie ca şi cum v-aţi pregăti de o separare, un divorţ, o partajare. Starea nu are o influenţă bună asupra psihicului vostru, ceea ce vă exasperează. Cei care învaţă într-o altă localitate sau cei care au serviciu legat de drumul într-o altă localitate ar putea primi nişte bani.

Balanţă – Semnaţi contracte, acte, hârtii, discutaţi despre eventualitatea unei asocieri sau pur şi simplu aveţi ideea unei noi afaceri. Nu este rău, puteţi chiar să treceţi la acţiune pentru că aveţi suport astral. Tinerii cu veleităţi de leader au şansa să demonstreze ce pot, unii chiar se pot îndrăgosti dincolo de latura profesională a zilei.

Scorpion – Se pot rupe asocieri fără niciun motiv sau parteneriatul de afaceri trece printr-o criză serioasă, una din acele crize care necesită eforturi din partea ambilor parteneri ca lucrurile să meargă mai departe. Crucea în semne fixe dă tendinţe depresive mai ales femeilor care nu mai au putere să vadă dincolo de aparenţe. Totuşi dacă au posibilitatea să discute cu un psiholog ar fi foarte bine.

Săgetător – Nici la voi lucrurile nu sunt prea roz. Săptămâna trecută eraţi veseli, aveaţi idei, vă spuneaţi părerea, redeveniserăţi optimişti, astăzi lucrurile par să arate altfel. Din cauza banilor la serviciu relaţiile o iau razna, acasă nu vă mai înţelegeţi cu copiii sau cu soţia/ul. Femeile la a doua tinereţe au capacitatea de a se ridica altfel decât au făcut-o.

Capricorn – Este dezarmant ce se petrece pentru voi la drum, dar şi necazul în care v-a băgat o femeie, mai precis disputa cu o femeie. Este cineva care musai vă vrea debarcat. Tinerii îşi văd de ale lor, unii par să-şi întâlnească iubirea vieţii lor, alţii pot decide să ia drumul exilului pentru că nu mai văd niciun viitor aici.

Vărsător – Dorinţa de a învăţa, de a ştii este în continuă creştere ca de altfel şi dorinţa de a transmite toate acestea celorlalţi. Aveţi capacitatea de a media unele conflicte ca să nu mai spun că talentul de psiholog vă poate fi astăzi de un mare ajutor acolo unde nici nu vă aşteptaţi. Singurul capitol stresant este… iubirea!

Peşti – Prietenul/a se dovedește posesiv/ă, gelos/oasă şi vă pune în situaţii delicate. Nu îi faceţi observaţii de faţă cu ceilalţi, dar acasă se impune o discuţie clarificatoare. Drumurile voastre ar putea să-i deranjeze pe unii din familie. Explicaţi-le că asta face parte din munca voastră şi vedeţi-vă de treabă.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri