Primele imagini oficiale cu noul BMW M4 Coupe Concept!

Au aparut primele imagini ale conceptului BMW M4 Coupe, care prefateaza versiunea de serie a viitoarei generatii M4. BMW a schimbat numele coupe-urilor sale din clasa medie in seria 4, renuntand la denumirea „Seria 3 coupe”. Denumirea „M3” nu va disparea din program, fiind rezervata pentru varianta cu 4 usi a sportivei bavareze. Aruncam astfel o privire asupra unei noi game de modele M, care va include M4 Coupe, M3 Sedan si M4 Cabriolet.

bmw-timetv

Autoturismul, sau mai bine zis show-carul foarte realist, se numara printre atractiile Concursului de Eleganta de la Pebble Beach, in acest weekend. Primele fotografii oficiale deja au aparut pe site-ul american USA Today. Inca nu se stie ce putere are noul motor si nu exista informatii nici despre alte detalii tehnice, ci doar despre design.

bmw-timetv

Totusi, am aflat ca acest autoturism va fi mai usor cu 80-100 kg decat predecesorul sau, rezultat al unui program de diminuare a greutatii. M4 va avea un acoperis din fibra de carbon si anvelope de 20 de inci. Cat despre pret…e prea devreme pentru a avea vreo informatie, dar asteptati-va la un BMW M4 Coupe al carui pret va porni de la 65.000 de lire sterline, in Marea Britanie.

Varianta finala a noii generatii BMW M4 va fi prezentata la Salonul Auto de la Detroit, la inceputul anului viitor.

Citeşte pe Time TV şi:

Maşini de colecţie: test-drive Chevrolet Corvette Sting Ray Convertible din 1964

Social

Arhiva stiri