VIDEO / Cât de simplu e să faci LAMPIOANE ZBURĂTOARE!

Ai un eveniment important și nu știi ce să mai faci ca invitații să se simtă excelent?

Dacă vrei să-ți surprinzi invitații petrecerii cu ceva deosebit, te sfătuim să încerci LAMPIOANE ZBURĂTOARE.

Mai puteți citi și:

Nu numai că vor arăta genial pe cer, dar în mod sigur toată lumea va fi încântată. Este de preferat să lansați mai multe în același timp, într-un spațiu deschis.

LAMPIOANE ZBURĂTOARE PREȚ

LAMPIOANE ZBURĂTOARE PREȚ

Sunt create dintr-un material ignifug (nu ia foc) și majoritatea corespund normelor europene TUV și CE.

Fiind totuși un produs care funcționează pe baza unui material inflamabil, vă rugăm să acordați atenție în folosirea lampioanelor zburătoare: nu lansați lampioane zburătoare în apropierea clădirilor înalte, a liniilor de înaltă tensiune, a aeroporturilor, a pădurilor etc.

Dacă lansarea lampionului se face în mod normal, acesta se va ridica fix în sus. În funcție de bătaia vântului își poate schimba traiectoria.

LAMPIOANE ZBURĂTOARE

LAMPIOANE ZBURĂTOARE

Lampioanele zburătoare sunt confecționate din hârtie de orez, cu un cadru de bambus care conține o celulă de combustibil.

Mai puteți citi și:

Atunci când celula de combustibil se aprinde acesta încălzește aerul din interiorul felinarului determinând-ul să se ridice către cer.

LAMPIOANE ZBURĂTOARE – sunt purtate în aer timp de aproximativ 10-15 minute, sau până când celula de combustibil este epuizată, după care lampioanele zburătoare se lasa ușor înapoi pe pământ.

Putem folosi LAMPIOANE ZBURĂTOARE în siguranță?

Lampioanele sunt, în general, foarte sigure de utilizat. Sunt considerate un subtip de foc de artificii și vă recomandăm să le tratați ca atare.

În fiecare pachet sunt integrate instrucțiunile de folosire și precauție, în cazul în care aceste instrucțiuni sunt respectate, posibilitatea unui accident provocat scade dramatic, iar dumneavoastră vă puteți bucura pe deplin de magia creată de LAMPIOANE ZBURĂTOARE pe cer.

Lampionul – Felinar făcut din hârtie colorată, pergament, material textil translucid etc., adesea plisate ca un acordeon, întrebuințat pentru iluminat în împrejurări festive; lanternă venețiană.

Felinar cu pereții din hârtie cerată, transparentă și colorată, folosit pentru iluminarea festivă a locurilor și localurilor publice; lanternă venețiană. Candelă sau lumînare pusă într-un fanar de hîrtie și care se întrebuințează la iluminațiunĭ festive.

Mai puteți citi și:

Mai puteți citi și:

Dragos Sandulache – Lux Pentru Tine

Social

Arhiva stiri