Croaziere tematice

Elucidarea unui mister, dansuri pe acorduri de polka, petreceri in costume de epoca sau vizitarea locurilor in care s-au petrecut scene reale de spionaj nu sunt nici pe departe activitati specifice unei croaziere la prima vedere. Forbestraveler ne prezinta insa croazierele cu cele mai inedite teme.

Antiques Roadshow Cruise

forum_greece_img

Descoperiti comorile lumii antice si invatati cum sa le apreciati intr-o croaziera in Insulele Grecesti si Turcia.

Veti avea astfel ocazia sa vedeti piete imense si muzee in timp ce vizitati ruinele Antichitatii si monumentele istorice din zona.

Un expert in domeniu va va sfatui cu privire la achizitiile dumneavoastra si va va invata criteriile dupa care se evalueaza o opera de arta de acest tip.

Sultan-Ahmed-Mosque-in-Istanbul-Turkey-5

Eclipse Cruise 

hong-kong

Inaugurata de un cuplu de pasionati de astronomie, Eclipse Cruise ofera turistilor posibilitatea de a trai momentul eclipselor de soare ca pe un eveniment unic.Astfel, norocosii care au un loc in barca, sunt printre putinii oameni din lume care au ocazia de a vedeam eclipsele de soare din cea mai buna locatie a lumii.Pe langa aceasta experienta inedita, veti avea ocazia sa treceti prin cele mai cunoascute porturi asiatice, dar si sa intrati in contact cu alti pasionati ai astronomiei.

hong-kong-china-asia-harbour-dusk-hd-97530

Renaissance Festival Cruise

Croaziera Renaissance Festival Cruise ii invita pe pasageri la o calatorie inapoi in timp, in urma cu patru sute de ani, in vremurile evocate de Shakespeare.Alegeti o croaziera in marile fascinante ale Alaskai in timp ce va bucurati de toate elementele ce compun o seara magica, cu rochii si costume de epoca.

© Pamela Smedley Photography 2008

SpyCruise

Pregatiti-va pentru o misiune top-secret cu destinatia Istambul.Alaturati-va birourilor CIA, KGB si RCMP care va ghideaza catre Marea Neagra pentru a vizita locurile in care au avut loc scene reale de spionaj.

2012holidaysistnabul-turkish-culture-and-tourism-office

Whodunit Halloween Mystery Cruise

Alegeti o croaziera fascinanta si ajutati la elucidarea misterului cu privire la o crima diabolica.

Fiecare pasager are un rol bine stabilit in cadrul acestui scenariu, iar indiciile apar unul cate unul.

La sfarsit, cel care reuseste sa dezlege misterul este castigator asa ca puneti-va in joc toate calitatile pentru a elucida enigmele de pe mari.

transoceanic-cruises

Pink Floyd Cruise

Pentru fanii Pink Floyd, aceasta croaziera va reprezenta posibilitatea extraordinara de a se relaxa pe ritmurile uneia dintre cele mai iubite formatii rock a tuturor timpurilor.Astfel, croaziera in Bahamas va fi acompaniata de acordurile albumelor legendare precum Dark Side of the Moon, Wish You Were Here sau The Wall.

20120522_australian_pink_floyd_tour_2013

Polka Cruise

Poate ca nu stiti dar cultul polka este destul de raspandit pentru a se organiza o croaziera pe aceasta tema. Astfel, John Gora, de la trupa John Gora a initiat aceasta croaziera tematica acum patru ani.“Aceasta este o croaziera destinata intregii familii deoarece dansul specific Europei Centrale are fani de toate varstele si poate fi practicat in orice moment al vietii”, declara Gora.Cinci formatii anima atmosfera, iar turistii danseaza sub cerul liber in timp ce savureaza cocktail-uri exotice.

Social

Arhiva stiri