HOROSCOP 15 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Dacă sunteți șoferi vedeţi să nu plătiţi vreo amendă astăzi. Veți fi tentaţi să încălcaţi legea. Încercaţi să nu reacţionaţi impulsiv cum vă este felul ca să nu generaţi alte probleme. Nu prea aveţi încredere în voi, cu toate că se rezolvă o problemă legată de sănătate. Pentru alţii se amână un proces. Nu vă implicaţi emoţional, procesul nu este al vostru.

Taur – Unii nativi își recuperează banii de buzunar de la părinţi. Alţii descoperă cât este de plăcut să te descurci cu ce ai la-ndemână acasă. Brusc simţiţi nevoia de Dumnezeu, aşa că să nu vă miraţi dacă imboldul este atât de mare încât intraţi în prima biserică. Spre seară aţi putea vedea un film clasic sau pur şi simplu să vă simţiţi confortabil în faţa televizorului.

Gemeni – Ați început săptămâna bine, însă unii dintre voi nu ştiu ce să facă. Dacă sunteţi angajaţi gândiţi-vă că şi mâine este o zi. Dacă vremea ţine cu voi, nu ar strica să faceţi plimbări lungi, timp în care să vă puneți în ordine ideile. Puteţi discuta cu iubita/ul despre o virtuală investiţie sau pur şi simplu o cină cu prietenii se dovedeşte extrem de productivă.

Rac – Trebuie să plecaţi la un drum ceea ce nu vă prea convine, dar nu aveţi ce face. De drumurile acestea este legat viitorul vostru profesional. Unii dintre nativi s-ar putea să aibă probleme profesionale. Nu este indicat să reacţionaţi violent. Ieşirea din cotidian este o soluţie benefică pentru sufletul vostru. Dacă sunteţi prea obosiţi lăsaţi să conducă altcineva.

Leu – Faceţi planuri, visaţi, iar ideea de a pleca la muncă în străinătate nu vă este deloc străină. Problema este să se şi materializeze. Lucrurile se liniştesc în familie pentru simplul motiv că nu aveţi timp să vă mai gândiţi la ele. Pe la prânz vă pomeniţi dorindu-vă concediul. Şi nici nu gândiţi prea departe pentru că aveţi şansa să îl luaţi.

Fecioară – Orice negociere astăzi este sortită eşecului. Cu toate acestea există promisiuni de rezolvare. Orice ciritică se poate întoarce împotriva voastră ceea ce nu vă cade deloc bine. Vă liniştiţi şi intuiţi că lucrurile se vor rezolva. Cei care aţi optat pentru ieşirea la munte sau la mare au fost cei mai inspiraţi. Faptul că v-aţi odihnit şi relaxat, v-a încărcat bateriile.

Balanţă – Va trebui să puneţi în ordine şi o serie de lucruri acasă. Drumul care urmează să îl faceţi va fi destul de ciudat. Nu vă place că trebuie să alergaţi pe la medici cu cineva mai în vârstă. Asta e, şi noi vom îmbătrâni! Cei care sunt în concediu, sunt cei mai avantajaţi. Încercaţi să aveţi încredere şi în cei de lângă voi.

Scorpion – Nu veţi pleca niciunde. Aveţi destul de multe de pus la punct acasă. Vă veţi surprinde familiile. Nu sunteţi un casnic prin excelenţă, însă veţi dovedi că ştiţi locul fiecărui lucru. Aveţi idei despre cum să redecoraţi căminul. Un prieten are nevoie de ajutorul vostru şi îi veţi întinde mâna de care are nevoie.

Săgetător – Ziua de astăzi poate aduce o schimbare în modul de a gândi o afacere. De asemenea, mari şanse de promovare profesională. Vorbesc de cei care aşteaptă acest lucru de ani de zile. Aveţi mare grijă la accidentele legate de apă. Poate fi vorba şi despre un abces dentar sau o lovitură la nivelul capului. Pe de altă parte, s-ar putea să primiţi o ofertă de muncă.

Capricorn – Va fi o dimineaţă disputată între tot felul de întâlniri. Mai mult, veți avea un prânz de afaceri de pe urma căruia vă alegeţi doar cu…plata. În sfârşit, semnaţi contractul pe care îl negociaţi de atâta timp. Nu cred însă că este momentul să sărbătoriţi victoria. Staţi să vedeţi mai întâi, în ce v-aţi băgat. După-amiaza o petreceţi încuiaţi în birou sau bibliotecă.

Vărsător – Marşaţi pe pregătirea profesională, veţi avea succes. Traficul la locul de muncă este sub cel normal aşa că aveţi timp să vă concepeţi lucrările sau alte materiale în linişte. Nu vă simţiţi bine, aveți o uşoară stare febrilă, indispoziţie. Oboseala începe să-şi arate colţii. Cel mai bun lucru este să staţi în casă, să beţi ceaiuri şi să vă odihniţi.

Peşti – Preferaţi o ieşire cu prietenii ca să vă mai rupeţi de problemele cotidiene. Atenţie la copii, să nu răcească sau să facă febră. Luaţi şi trusa de prim ajutor cu voi. Doamnele este bine să aibă grijă la rinichi, deoarece este posibil să se declanşeze o criză pe neaşteptate. Dacă încep durerile, nu mai consumaţi lichide şi îndreptaţi-vă spre cel mai apropiat spital.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri