Primul video pentru Mercedes GLA. Prezentarea oficiala va avea loc la Frankfurt

Audi Q3 si BMW X1, pregatiti-va! Vine Mercedes GLA.

mercedes-timetv

La Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea deschiderea in a doua saptamana a lunii viitoare, Mercedes expune noul GLA. Acest crossover compact se alatura ”familiei” in expansiune a ”clasei mici” a constructorului german. Bineinteles ca exista si un video drept tease pentru eveniment.

mercedes-timetv
Premiera mondiala a lui Mercedes GLA va avea loc la Frankfurt, desi automobilul a mai fost surpins de multe ori in timpul testelor si prezentat in avanpremiera sub forma unui concept la Salonul Auto de la Shanghai, fapt ce ne-a permis sa apreciem in linii mari potentialul masinii. Segmentul crossover-urilor compacte este in plina expansiune si daca ar fi sa ne raportam la ceea ce stim pana acum ca ar fi varianta aproape definitiva, atunci apreciem ca propunerea Mercedes nu e deloc lipsita de stil in fata concurentilor directi Audi Q3 si BMW X1.

Constructorul din Stuttgart ar trebui sa ofere pentru „micul” Mercedes GLA aceleasi motorizari tipice modelelor din clasele A, B si CLA. Varful de gama al crossover-ului german va fi versiunea 45 AMG, ca si in cazul „fratilor” CLA si clasa A.

Citeşte pe Time TV şi:

Maşini de colecţie: test-drive Chevrolet Corvette Sting Ray Convertible din 1964

Social

Arhiva stiri