Frankfurt 2013: Skoda Yeti facelift. De teren sau de oras?

Dintr-un singur Skoda Yeti, constructorul ceh a facut doi, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Skoda va propune o versiune SUV pentru oras si una de teren.

Skoda Yeti facelift 1

Cele doua variante noi ale Skoda Yeti au jante noi, partile anterioare si posterioare noi, interioarele revizuite si noi combinatii motoare/cutii de viteza. Cele doua versiuni ale noului Yeti vor fi prezentate publicului la Salonul de la Frankfurt, in septembrie, iar primele exemplare vor fi livrate la sfarsitul anului.

Skoda Yeti facelift 2

Partile anterioare sunt mult mai alungite pe orizontala si au integrata noua grila a marcii si faruri noi, care combina Bi-Xenon cu LED. Proiectoarele de ceata sunt dreptunghiulare si situate mai jos de bara de protectie.

Skoda Yeti facelift 3

Partea posterioara are doua elemente triunghiulare noi ce incadreaza placuta de inmatriculare si logo-ul constructorului ceh. Skoda propune 4 motorizari Diesel si 3 pe benzina pentru noul Yeti, toate cu injectie directa. In functie de versiune, regasim a cincea generatie a sistemului Haldex, care permite transmiterea puterii doar catre puntea fata sau catre toate cele patru roti in acelasi timp, in functie de conditiile de aderenta.

Citeşte pe Time TV şi:

Maşini de colecţie: test-drive Chevrolet Corvette Sting Ray Convertible din 1964

Social

Arhiva stiri