Liviu Pasat: De unde sa NU incepi daca esti la inceput de drum, VIDEO

De multe ori in seminariile noastre sunt oameni care sunt pentru prima data la un seminar de gestionarea banilor. Uneori sunt oameni care n-au mai fost niciodata la un seminar de dezvoltare personala! Si ma bucura atunci cand ii vad atat de dornici sa stie totul dintr-o data! Au o sete de instruire extraordinara.

man-stop-sign-liviu-pasat-dezvoltare-personala-timetv-spiritual-trezeste-banii-din-viata-ta

Dezvoltare Personala cu Liviu Pasat

Numai ca atunci cand le mai spun ca le ramane si lor o parte ca tema (de exemplu sa caute pe internet contul sau depozitul care li se potriveste sa isi economiseasca bani) parca le pica in cap tot cerul. Mi-aduc aminte ca am vrut sa stiu totul dintr-o data. Mi-aduc aminte ca am vrut sa invat rapid 3 sau 4 tehnici care sa ma scoata in fata, castigator, sa am la degetul mic tot jocul asta. Din pacate (sau din fericire :)) lucrurile nu stau de loc asa.

Se spune ca in arte martiale sunt doar 7 miscari pe care daca le aduci la perfectiune o sa poti sa ajungi la multe centuri negre. Dar e nevoie de mii de ore ca sa le poti alinia intr-o armonie perfecta. Asa cred ca e in fiecare domeniu, ca e public speaking, afaceri, relatii, sport de performanta…

In domeniul financiar sunt doua jocuri, nu unul: jocul mintii si jocul banilor. Doar ca fiecare are la randul lui o multime de frecvente cu care e nevoie sa intri in rezonanata. Din momentul in care ai intrat in procesul de constientizare vei vedea cate componente sunt de luat in calcul.

De exemplu – si numai gandindu-te la copilaria ta – ai fost sfatuit (sau nu) cum sa te porti cu banii, ai avut un model sau nu pe care sa-l urmezi, ti s-a spus despre bani sau a fost un subiect tabu, ti-e teama sau nu sa actionezi, ai avut sau nu experiente personale placute sau neplacute legate de bani… si putem continua asta o multime de timp…

Pare greu de dus, nu-i asa?

Si ce alta alternativa exista? Sa mergi inapoi? Sa ramai unde esti? E asta o optiune viabila? Mi se pare greu de acceptat!

Pentru ca daca nu te misti tu sa afli ce vrei si sa obtii ce vrei, viata oricum iti aduce situatii care o sa te puna in miscare!

Asa ca daca esti la inceput de drum, si vei cauta calea usoara, cea in care iti sunt suficiente cateva smecherii si dupa care totul sa mearga struna – sunt aici sa te descurajez inca de la inceput! :). Nu spun ca va fi greu, ci spun ca mentalitatea de loto – cu „sper sa nimeresc toate cele 6 numere dintr-o data” nu functioneaza. Si n-am vazut-o recomandata nicaieri. Asa ca ia-ti in serios rolul de student la scoala vietii si incepe instruirea si practica. Oriunde ai fi, pe orice nivel – cu siguranta mai e ceva de invatat.

Si poate prima intrebare este: „ce abilitate iti e necesara ca sa ajungi acolo unde vrei sa ajungi?

Gaseste raspunsul si apoi – spor la treaba – adica la instruire si aplicat ┬áin practica. ­čÖé

de Liviu Pasat.

Trebuie sa dai PLAY la cele 4 minute de energie extrase din seminariile „TREZESTE BANII DIN VIATA TA!” cu Liviu Pasat.

Mai puteti citi pe TimeTV.ro si :

Social

Arhiva stiri