HOROSCOP 14 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Se pare că unii şefi, părinţi, fraţi sau iubiţi aşteaptă o schimbare în ritmul vostru cotidian. Lăsaţi lucrurile să se desfăşoare în ritmul lor şi de maniera că oamenii trebuie să fie totdeauna mulţumiţi. Acest lucru va aduce astăzi echilibru şi va păstra motivaţia la cotele cele mai înalte. După-amiază încercaţi să terminaţi o serie de treburi pe lângă casă.

Taur – Conectaţi-vă toate ştecherele la energia telurică, la energia pământeană ca să depăşiţi tensiunile care se pot isca din cauza unor dispute verbale iscate din senin şi din dezinformare. Oamenii promit multe, dar fac puţine. Încercaţi să daţi praful deoparte ca să puteţi drege lucrurile. Deciziile luate sub impulsul furiei nu aduc nimic bun, ba vă pot duce pe drumuri care la un moment dat se vor înfunda. Relaxaţi-vă şi gândiţi-vă că e weekend.

Gemeni – Oricât aţi vrea să fiţi de expansiv, să vă dovediţi eficacitatea şi experienţa, astăzi va fi o zi mohorâtă. Nimeni nu are chef de nimic, toţi se gândesc numai la sfârşitul de săptămână, iar voi trăiţi sentimentul că aţi pierdut contactul cu realitatea. Încercaţi să vedeţi dacă nu cumva exuberanţa din zilele trecute v-a jucat o festă şi dregeţi lucrurile cât mai este timp.

Rac – Astăzi imprimaţi lucrurilor şi evenimentelor un ritm propriu, adică parcă aţi merge în cerc. Dacă încercaţi să blocaţi şi să reveniţi la un mers normal s-ar putea să vă împotmoliţi cu totul. Aşa că cel mai bun lucru este să planificaţi lucrurile și să evitaţi spontaneitatea dacă vreţi ca ele să se rezolve fără probleme. Sunteţi în grafic aşa că nu aveţi de ce să vă fie teamă.

Leu – În ideea că păstraţi echilibrul şi o ordine reală a relaţiilor şi a lucrurilor, nu sunteţi conştienţi de nevoile voastre, dar nici de nevoile celorlalţi pentru simplul motiv că voi când daţi totul, daţi cu adevărat! Concentraţi-vă pe relaţiile cu colegii, mai ales la o femeie care vă subminează poziţia, dar şi la cea pe care o ignoraţi şi care vă poate fi un consilier de nădejde.

Fecioară – Atacurile la imagine sunt frecvente astăzi, deşi ele nu au un suport real, o discuţie neprincipială sau formală. Acestea vă vor pune în situaţii neplăcute. Totul este să vă păstraţi firea şi calmul şi să contracaraţi cu argumente. Sunt destui porniţi împotriva voastră, de aceea ar trebui să analizaţi lucrurile în profunzime şi să aduceţi la suprafaţă elementele contestate tocmai pentru a demonstra veridicitatea poziţiei voastre.

Balanţă – Astăzi veți fi surprinși cât de departe puteţi ajunge cu un efort minim. Carisma voastră, şarmul şi politeţea vă vor ajuta să navigaţi prin hăţişul hârtiilor, instituţiilor de stat şi a proiectelor în care sunteţi angajaţi. Cu vânt la pupă, rezolvaţi până în prânz toate problemele. Profitaţi de energia pe care o aveţi ca să ajungeţi acolo unde doriţi.

Scorpion – Flexibilitatea este un punct important astăzi pentru voi, deci nu faceți nazuri dacă trebuie să reveniți asupra unor lucruri pe care le credeați terminate. Berbecismele ideilor voastre pot stârni invidii, dar şi admiraţie mai ales că voi nu sunteţi oamenii care să dea înapoi. Vor, nu vor, cei din familie trebui să joace cum le cântaţi.

Săgetător – Sunteţi interesaţi de străinătate, de călătorii, de tot ce înseamnă mişcare, totuşi parcă prea vă presează toată lumea şi vouă numai sub presiune nu vă place să munciţi. Nu-i lăsaţi oricât de mult îi iubiţi pe cei dragi să atenteze la statutul vostru de stâlp al familiei, consolidaţi-vă poziţia prin consecvenţă şi decizie.

Capricorn – Astăzi sunteţi blocaţi la sol, ceea ce este un avantaj şi sunteţi extrem de binevoitor cu cei din familie. Vă stabiliţi singuri priorităţile, detaliile şi modul organizat în care vă desfăşuraţi viaţa. Se va întâmpla ceva care ar putea să vă schimbe viaţa. Trebuie să petreceţi ceva mai mult timp cu prietenii ca să vă deschideţi puţin realităţii.

Vărsător – Este una din acele zile în care prosperitatea este mult mai aproape de voi decât credeaţi. Aveţi dreptul să ştiţi ce căutaţi, dar pentru asta trebuie să faceţi voi primul pas. Este posibil să căutaţi unele răspunsuri la întrebările din sufletul vostru, mai ales că ele sunt profunde. Nu vreţi ca mintea voastră să se odihnească, mereu vreţi altceva.

Peşti – Astăzi, indecizia îţi este cel mai mare duşman şi te poate aduce la răscruce de drumuri. Nu ştiţi încotro mergeţi, dar în acelaşi timp, vă simţiţi presat să luaţi măsuri care nu vă convin sau contravin principiilor voastre. Aţi obosit să tot aşteptaţi ca celălalt să facă primul pas. Sunteţi convinşi că la probleme simple şi răspunsurile trebuie să fie simple.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri