Jazz du Jardin 3: NICE & EASY în GrădinAcuarela

GrădinAcuarela pregătește o seară răcoroasă cu adieri jazzy într-o formulă specială: NICE & EASY. Totul se întâmplă în București, Miercuri, 14 august, orele 20:00,

Vă așteptăm să petrecem împreună o seară minunată pe pufurile colorate din Grădină alături de Viorica Pintilie – voce, Alexandru Olteanu – pian și Andreas Aron – contrabas, sau mai bine spus NICE & EASY. Muzica lor aduce în GrădinAcuarela standarde de jazz condimentate cu bossa nova și blues, o armonie între culoare, expresie şi sensibilitate.

Viorica Pintilie – voceViorica Pintilie este pe scenă de la 15 ani, a absolvit Școala de Muzică în Chișinău, iar în prezent este masterandă la Universitatea Națională de Muzică din București, secția de Jazz.
A trecut prin mai multe genuri de muzică până a ajuns să cânte jazz, acesta fiind stilul în care se regăsește cel mai bine. A participat la Festivalul de Jazz de la Târgu Mureș și la Sibiu Jazz Fest și a lăsat multe zâmbete pe chipurile celor care au fost la concertele ei. Viorica Pintilie este o prezență care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci când cântă și felul în care se transpune în muzică, iar atmosfera creată la concerte este una intimă și caldă și ai senzația că îți știe povestea și ți-o cântă.


Alexandru Olteanu – pian


Alexandru Olteanu a studiat pianul începând cu vârsta de 7 ani la Liceul de Arte „Marin Sorescu”. După 12 ani în care a studiat pianul clasic, dorea să devină pianist concertist, însă și-a descoperit pasiunea față de muzica improvizată, acest lucru direcționându-l inevitabil către muzica jazz. În 2012 ia premiul pentru cel mai bun pianist la Festivalu Studențesc de Jazz de la Târgu Mureș și în 2013 Marele premiu la Festivalul de Jazz de la Sibiu cu trio-ul Blue Train.

Andreas Aron – contrabas

Andreas Aron a studiat muzica sub îndrumarea lui Marius Popp și a lui Pedro Negrescu. E cunoscut publicului și datorită colaborărilor cu formațiile Pixels, Hot Club de Bucharest și Cuantune.


Support Artist Fee: 20 lei


Rezervări: 0745 662 889

Jazz du Jardin este ediția de vară a platformei Jazz de Mansarde și se desfășoară în GrădinAcuarela. Este un proiect care promovează muzica jazz în spaţiul răcoros al Bistro de Arte, atât cea românească, cât şi cea străină.

Ediţia a treia Jazz du Jardin aduce un proiect jazz semnat Viorica Pintilie, intitulat NICE & EASY.

 

Jazz-du-Jardin-3-NICE-&-EASY-în-GrădinAcuarela-Viorica-Pintilie-voce-alexandru-olteanu-pian-andreas-aron-contrabas-Sibiu-Jazz-Fest-Festivalul-de-Jazz-timetv.ro-time-tv

 

Citește pe Time TV și:

Portretul din cutie – arta reciclării

Comisia Europeană sprijină un film românesc la festivalul de la Locarno

Festivalul internațional de chitară Transilvania

Ce este fericirea? Citeste, s-ar putea sa nu stii!

Arielle Ford vine in Romania. “Secretul sufletului pereche” un workshop pe care nu trebuie sa-l pierzi 

Conştientizează emoţiile celorlalţi pentru a putea comunica eficace

 

 

 

Social

Arhiva stiri