VIDEO: Ferrari, Bugatti, Rolls Royce, Jaguar, testate în alte condiții decât până acum!

Ferrari-Bugatti-Rolls-Royce-Jaguar-Ferrari-F50-Ferrari-Enzo-Bugatti-Rolls-Royce-Phantom-II-Jaguar-XJ220-Tax-The-Rich-testate-in-alte-conditii

 

Ferrari, Bugatti, Rolls Royce, Jaguar sunt mașini pe care nu și le permite oricine. Sunt mașini scumpe și foarte scumpe, sunt mașini puternice cu mulți cai putere sub capotă, sunt mașini care fac senzație când apar pe străzi și totuși sunt mașini care nu sunt testate decât pe circuite. Tax The Rich (taxează-i pe bogați) fiind numele up-load-erului acestui minunat clip, dar presupun că este și proprietarul acestor mașini ( Ferrari, Bugatti, Rolls Royce, Jaguar, ), având în vedere numerele de înregistrare.

Mașinile testate și îmbinate într-un clip pe cât de scurt pe atât de fascinant sunt: Ferrari Enzo, două Ferrari F50, Bugatti EB110ss, Rolls Royce Phantom II și Jaguar XJ220.

 

Ferrari-Bugatti-Rolls-Royce-Jaguar-Ferrari-F50-Ferrari-Enzo-Bugatti-Rolls-Royce-Phantom-II-Jaguar-XJ220-Tax-The-Rich-testate-in-alte-conditii

 

În general oamenii care își permit sau colecționează astfel de mașini nu se distrează cu ele. Le țin închise, în super garaje închise ermetic și apoi se laudă la alți pasionați cu ce dețin acasă. Dar Tax The Rich este altfel, este cum ar trebui să fie… le testează prin zone în care nu au mai fost văzute! 3 Ferrari, Bugatti, Rolls Royce, Jaguar și un minut de imagini incredibile!

Ce înseamnă să ai bani și să fii pasionat de mașini în adevăratul sens! În sfârșit cineva care nu-și protejează mașinile de lux mai ceva decât proprii copii, fie ele și Ferrari, Bugatti, Rolls Royce sau Jaguar.

Citește pe Time TV și:

 

Ford Mustang, sarbatorit din timp pe YouTube

Maşini de colecţie: test-drive Chevrolet Corvette Sting Ray Convertible din 1964

Nissan GT-R Nismo, o masina care depaseste superlativele

Lamborghini lanseaza Gallardo Squadra Corse

Fascinaţia “muscle car”: am condus Dodge Charger 500 383 V8, din 1970

Am testat Citroen DS5 VIDEO

 

 

Social

Arhiva stiri