HOROSCOP 11 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Pentru că v-aţi exprimat atât de clar şi fără ocolişuri, astăzi este momentul ideal pentru a negocia o afacere de suflet şi care vă face să vă simţiţi foarte bine în pielea voastră. Puteţi, de asemenea, juca un rol important în calitate de mediator în cazul în care au existat probleme între prieteni sau în familie, în ultimul timp.

Taur – Astăzi sunt posibile accese de egoism în ceea ce privește lucrurile care credeaţi că vă aparţin. Vor avea grijă însă cei din familie să vă aducă cu picioarele pe pământ chiar dacă vouă pare să nu vă pese. Evitaţi să transformaţi totul într-o dramă. Este mai convenabilă atitudinea indolentă şi să vă vedeţi de ale voastre.

Gemeni – Astăzi sunteţi foarte ocupaţi chiar dacă este duminică, dar aceste interacţiuni vă sunt favorabile, vă dau acea putere de persuasiune asupra celorlalţi care vă va transforma în foarte scurt timp într-un factotum. Dacă mergeţi la petreceri, indiferent de natura acestora, deveniţi cu foarte mare uşurinţă lideri de opinie.

Rac – Bobârnacele pe care le luaţi nu vă dau ghes deloc să vă aşezaţi la masa tratativelor. Nu fiţi ranchiunoşi că tot voi pierdeţi. Să ştiţi că unele le luaţi pe drept. Nu sunteţi cel mai îndreptăţit să vă supăraţi. Diplomaţia este calea cea mai sigură spre reuşită.

Leu – Astăzi este favorizată atenţia, viteza de reacţie, interacţiunile de idei, dar şi comunicarea, aşa că să nu vă miraţi dacă veţi polariza atenţia, indiferent de locul în care vă veţi afla sau indiferent în ce cerc vă veţi învârti. Faptul că ştiţi să transmiteţi cu uşurinţă ce gândiţi este un semn al zodiei pe care o reprezentaţi.

Fecioară – Vă este bine, vă simţiţi în formă, iar energia voastră este radiantă mai ales că atrageţi oameni care se simt bine în preajma voastră, iar dacă sunteţi la munte ori la mare veţi avea parte de o zi fulminantă. Orice formă de câştig, de la Loto la Bingo sau jocurile de iarmaroc, vă avantajează.

Balanţă – Odihna vă sporeşte gândirea creativă, dar şi pe cea ideatică. Comunicaţi cu foarte mare uşurinţă şi interacţionaţi cu ceilalţi în acelaşi fel. Dezbaterile de grup, vorbitul în faţa unui grup sunt favorizate şi vă transformă în mici VIP-uri printre prieteni. Reînnodaţi vechi prietenii.

Scorpion – Mentalul nu vă ajută astăzi, sunteţi repeziţi, nu vă gândiţi deloc la urmări, luaţi hotărâri pripite, conversaţia este un amalgam între cinism şi causticitate şi mai vreţi să fiţi iubiţi. Puteţi face greşeli care o să vă ia apoi câteva luni ca să le îndreptaţi, aşa că cel mai bun lucru este să nu mai răspundeţi la telefoane, ci să ieşiţi la o gură de aer curat.

Săgetător – Aveţi câte o vorbă bună pentru fiecare, conversaţia se leagă cu uşurinţă, dialogul este plăcut şi spumos, aparent superfluu, dar atenţia voastră este asemenea unei antene şi captează orice idee. Vă pregătiţi de fapt, pentru negocierea dorită sau pentru interviul pe care îl aveţi de susţinut săptămâna viitoare.

Capricorn – Lucrurile se mai liniştesc. Vă treziţi dis-de-dimineaţă şi ieşiţi la o plimbare scurtă, apoi reveniţi şi vă aşezaţi la birou, terminaţi ceea ce nu aţi terminat ieri, iar apoi vă scoateţi familia la o plimbare undeva în afara oraşului. Sunteţi mai calmi, mai siguri de voi şi acest lucru se va simţi.

Vărsător – Aveţi tendinţa să împingeţi lucrurile dincolo de limitele normalului în relaţie. Dacă ţineţi la persoana respectivă nu vă purtaţi bizar cu ea, deoarece o speriaţi în loc să o surprindeţi cu cine ştie trăsnaie. Nici faptul că gesticulaţi şi faceţi afirmaţii şi declaraţii în gura mare nu vă ajută cu nimic.

Peşti – Gândiţi-vă de două ori înainte de a vorbi despre datoriile pe care le aveţi sau despre împrumuturile pe care doriţi să le faceţi dacă vreţi să nu aveţi probleme. Odată ce vă ia gura pe dinainte şi familia află de bravurile voastre şi nu vă mai ajută, pe urmă, nu ştiţi cine pe cine cunoaşte şi vă puteţi trezi cu împrumutul blocat în bancă.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri