Cu CORPUL descoperit. Misterele FEMEILOR jumătate peşti

Cu CORPUL descoperit. Misterele FEMEILOR jumătate peşti

Postul Animal Planet este cel care a incercat sa elucideze, cu succes, unul dintre cele mai interesante mistere ale lumii. Încercarea s-a dovedit a fi mai mult decât un succes…

sirene-exista-animal-planet-FEMEILOR-jumătate-peşti

Documentarul „Sirenele: Corpul descoperit”, difuzat anul trecut de către postul Animal Planet a indus ideea potrivit căruia sirenele, creaturi mitologice jumătate femei, jumătate peşti, sunt cât se poate de reale!

Voce ispititoare

Interesul manifestat faţă de subiectul documentarului din 2012 a determinat reprezentantii NOOA – Administraţia Naţionala Oceanică şi Atmosferică să intervina, în acel moment, cu o declaraţie care neagă existenţa sirenelor! „Am întreprins acest lucru deoarece am realizat că sunt mulţi cei care cred că femeile frumoase cu coadă şi voce ispititoare chiar există!”, a declarat unul dintre reprezentanţii NOOA.

Subiectul a fost readus din nou pe ecran în cursul acestui an, un material video realizat de biologul Paul Robertson in Marea Groenlandei susţinând teoria existenţei umanoizilor acvatici. „Sirenele: Noi dovezi” s-a dorit a fi o continuare a materialului din anul 2012, dr. Robertson declarand ca a optat special pentru forma de documentar, intrucat si-a dorit ca programul sa fie credibil.

Deşi, după cum a subliniat realizatorul, totul   reprezintă o ficţiune bazată pe o teorie ştiinţifică, programul a fost promovat ca prezentând fapte autentice şi a generat un val de întrebări şi curiozităţi pe reţelele sociale, după cum nota Inquisitr.

„Am vrut să îi dau poveştii un aer de autenticitate, pornind de la aspecte ştiinţifice legate de teoria evoluţiei si exemple concrete, precum cele ale animalelor care au facut tranziţia de la uscat către mare, similar sirenelor. Personal nu consider că există o poveste mai atrăgătoare decât o legendă care poate fi crezută”, a mai declarat Roberstson.

Epilog

Administraţia Naţionala Oceanică şi Atmosferică este în continuare categorică: sirenele rămân la stadiul de legendă…

Mai puteti citi pe TimeTv.ro si:

Social

Arhiva stiri