HOROSCOP 10 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Este o zi ideală pentru petreceri sau relaxare, relaţii de dragoste sau rezolvarea unor chestiuni de natură financiată. Faptul că apreciaţi lucrurile frumoase face ca şi voi să fiţi extrem de creativi. Un moment bun pentru ca mintea voastră să dea tot ce este mai bun. Este ca o compensare pentru întârzierile de orice fel.

Taur – Venus în pătrat cu Soarele creşte nevoia de dragoste şi afecţiune, dar, din păcate, nu vă arată şi calea pe care le puteţi obţine şi de aici pot apărea tensiunile care se creează. Dimineaţa veţi fi la muncă sau în biblioteca şcolii ori a universităţii, deşi v-aţi dori enorm să leneviţi undeva la soare cu o mâncărică bună pe masă.

Gemeni – Nativii celui de-al treilea decan vor fi bine susţinuţi pentru a-şi materializa creativitatea. Energia mentală debordantă însă, vă va face să nu ştiţi asupra a ce să vă focalizaţi. Totuşi comunicaţi foarte bine, iar din interacţiunile cu ceilalţi se pot naşte idei noi cu mari şanse de materiaizare.

Rac – Interesante mi se par, astăzi, aptitudinile pentru a socializa pe Internet. Sunt favorizate noile cunoştinţe, noii prieteni, mai ales că şi atitudinea voastra, asemeni Gemenilor, este la mare preţ pe reţelele în socializare. Aţi putea face unele cumpărături din târgurile săptămânale de antichităţi.

Leu – Relaţiile cu persoanele de sex opus ar trebui să meargă strună. Atracţia pe care o exercitaţi, fie că sunteţi femei sau bărbaţi, dă strălucire oricăror acţiuni pe care le întreprindeţi – de la cumpărăturile pentru sfârşit de săptămână, la distracţiile cu prietenii prin mall sau în club de fiţe.

Fecioară – Ideea de a vă asocia pentru o campanie nu este rea, idei aveţi, strategii concepeţi, oameni găsiţi, aveţi grijă doar cum şi unde vă expuneţi ideile. La serviciu în niciun caz nu trebuie, deoarece vă vor lua şefii la ochi. Un loc bun ar fi la piaţă sau în alt spaţiu public. Veţi rămâne surprinşi câţi agreează atitudinea voastră.

Balanţă – Venus armonic cu Soarele vostru vă aduce bani şi, ce altceva decât iubire!? Vă simţiţi în putere, capabili să mutaţi munţii din loc dacă trebuie, aveţi versatilitate în a vă exprima dragostea şi afecţiunea şi nu faceţi deloc eforturi ca să vă faceţi înţeleşi, ceea ce vă sporeşte farmecul personal.

Scorpion – Se pare că voi nu aveţi nevoie nici de dragoste şi nici de afecţiune, ci de oameni de execuţie care să vi se subordoneze. Este sâmbătă, este vorba despre familia voastră, încercaţi să faceţi diferenţa între ceea ce le cereţi subordonaţilor la serviciu şi ce doriţi să împărtăşiţi cu cei dragi.

Săgetător – În prima parte a zilei, vă bucuraţi de aceleaşi auspicii amicale. Este un moment de echilibru şi de linişte aşa că vă puteţi rezolva repede problemele la birou ca să puteţi pleca, împreună cu familia, din oraş. Seara, petreceţi cu prietenii, va fi o seară relaxantă pe care nimic nu o va putea tulbura.

Capricorn – Relaţiile sunt tensionate şi la serviciu, şi în familie. Din nou se cer mici compromisuri şi o domolire a orgoliului ca să păstraţi aceste relaţii. Faceţi mişcare, sport, plimbări lungi, ciclism, consumaţi-vă energia fără a forţa lucrurile şi să faceţi vreo febră musculară.

Vărsător – Vă surprinde că cei din familie au ceva cu voi. Nu ar trebui să vi se pară bizar, ia analizaţi-vă puţin comportamentul şi tonul şi veţi vedea că nu degeaba vă bat ei obrazul. Nu uitaţi pentru a face ceva de valoare sau a avea un lucru de valoare trebuie să depui un oarecare efort. Nimic nu vine de-a gata.

Peşti – Aveţi tendinţa să împingeţi lucrurile la limite şi de aici dezamăgirile de rigoare – dragoste neîmpărtăşită, defecte greu vizibile, dar odată observate nu vă mai dau pace. Lipsa de disciplină este aproape excesivă şi fie conştientizaţi, fie nu, vă faceţi cel mai mare deserviciu.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri