Transformarea radicala a acestei femei, de teama sa nu-si piarda sotul

Transformarea radicala a acestei femei, de teama sa nu-si piarda sotul.

O femeie din Germania a devenit subiect de stire, dupa ce nici sotul ei nu a mai recunoscut-o in urma unei transformari cu adevarat uimitoare.

Transformarea-radicala

Tanara povesteste ca a stiut mereu ca nu este frumoasa, insa pe masura ce anii au trecut chipul ei a devenit din ce in ce mai neplacut:

„Mi s-a umplut fata de acnee, desi in adolescenta nu aveam probleme cu tenul. M-am si ingrasat din cauza stresului de la munca. Ma uitam in oglinda si nu imi venea sa cred ca am ajuns sa arat asa. Sotul meu devenise din ce in ce mai indiferent fata de mine. Imi era frica ca o sa ma paraseasca”.

Decisa sa isi schimbe viata, tanara a inceput sa tina regim de slabire si sa faca sport. Convinsa ca trebuie sa faca ceva si cu tenul ei, femeia si-a anuntat sotul ca pleaca intr-un centru spa timp de o saptamana. Dupa tratamente speciale, chipul ei a inceput sa se refaca. Iar in ultima zi, a participat la o sesiune de machiaj realizata de profesionisti.

„Cand am ajuns acasa sotul meu nu m-a recunoscut. In primul moment a vrut sa imi inchida usa in nas. Nu si-a dat seama ca sunt eu”, sustine femeia.

tranformare-femeie-urata

 

Mai puteti citi pe TimeTv.ro si:

Social

Arhiva stiri