HOROSCOP 9 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Venus face un trigon superb cu Soarele vostru şi face ca toate lucrurile din jur să vi se pară frumoase. Vă simţiţi bine în pielea voastră, vă simţiţi liberi şi puternici, eliberaţi de povara grijilor şi a problemelor. Atitudinea voastră reflectă felul în care oamenii vă răspund cu bunătate şi afecţiune, aşa că sunt favorizate toate activităţile sociale.

Taur – Este momentul să luaţi iniţiativă şi să iniţiaţi proiecte cu o probabilitate foarte mare de succes, în special că veţi da totul să dovediţi de ce sunteţi în stare şi ceilalţi vor trebui să remarce acest lucru. O afacere care să implice animalele de companie va fi pentru voi o imensă provocare pe care v-o veţi asuma pentru că vreţi să ieşiţi din obişnuit.

Gemeni – Vi se cer nişte bani împrumut şi nu vă vine deloc bine să vă refuzaţi prietenii, dar trebuie să o faceţi pentru că aveţi de gând să cumpăraţi o serie de bunuri, precum obiecte electronice gen home cinema video, calculatoare etc. De asemenea, aveți o mare bucurie spre seară pentru … ciocolată.

Rac – Se ivesc oportunităţi financiare, o nouă afacere la orizont şi un alt mod de a privi banii şi economiile financiare. Atâta timp cât dragoste există, bani sunt, nu aveţi nevoie decât de o modalitate fie de a cheltui, fie de a vă desfăşura. Vă exprimaţi pasiunea destul de energic, ceea ce ar putea să vă sperie partenerul.

Leu – Veţi cheltui bani, nu doar pentru o cauză nobilă, ci și pentru a vă satisface propriile nevoi şi plăceri. Sunteţi atraşi de tot ce înseamnă literatură, dar şi de fashion, în special de noul trend vestimentar, iar dacă sunteţi şi femei, un loc special în plăcerile voastre vor fi şedinţele de make-up.

Fecioară – Implicaţi-vă în acţiuni de tip ONG ca să ajutaţi societatea. Începeţi prin a milita să adunaţi câini vagabonzi şi a le asigura un loc unde să trăiască, militaţi împotriva violenţei asupra animalelor sălbatice, luptaţi pentru ecologizarea zonelor care ar trebui să fie verzi şi nu spaţii de depozitare.

Balanţă – Astăzi sunteţi dispuşi la compromisuri ca să uşuraţi relaţia cu subordonaţii, dar şi cu colegii. Dar tranzitul marţian începe să se dizolve şi mai repede decât credeţi lucrurile vor intra pe făgaş normal. După-amiază nu ar strica să faceţi drumul către casă pe jos, deoarece organismul simte nevoia de mişcare.

Scorpion – Este o zi numai bună pentru a iniţia proiecte, pentru a debuta o nouă relaţie de iubire sau pentru o promovare, spectaculoasă nu atât prin partea financiară, cât prin poziţia şi prerogativele pe care vi le aduce aceasta. Şi când este vorba despre o competiţie între bărbaţi, uau…

Săgetător – Aveţi o atitudine iubitoare, iar colegii şi prietenii răspund cu bunătate şi afecţiune nevoilor voastre imediate. Sunt favorizate în special, activităţile cu caracter social şi chiar relaţiile cu şefii şi ceilalţi colegi de la locul de muncă merg bine. Astăzi chiar aveţi o influenţă calmantă asupra oamenilor.

Capricorn – Abţinerea de la orice comentarii este cea mai bună tactică şi fiţi atenţi că este pe termen lung. În caz contrar, nu faceţi decât jocurile opoziţiei şi veţi suporta consecinţele, mai mult veţi fi obligat să faceţi exact compromisul pe care nu îl doriţi. Aşa că voi alegeţi!

Vărsător – Scopul vostru astăzi, mai ales dacă sunteţi bărbaţi şi şefi pe deasupra, este de a termina cât mai repede ce aveţi de făcut, deoarece weekendul bate la uşă şi vreţi să vă eliberaţi de responsabilităţile profesionale. Apoi, înarmaţi-vă cu calm şi răbdare dacă vreţi să ajungeţi la munte cu bine.

Peşti – Pentru nativii primului decan combinaţia Venus – Soare aduce chef de muncă, de acţiune, dorinţa de a face ceva constructiv şi bun, mergeţi cu plăcere la serviciu, simţiţi că sfârşitul de săptămână bate la uşă. Se pot isca mici probleme la nivelul relaţiei, dar se vor linişti lucrurile repede.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri