Ford Mustang, sarbatorit din timp pe YouTube

Ford Mustang implineste venerabila varsta de 50 de ani, pe 17 aprilie 2014.

Un autoturism faimos, simbolic si arhicunoscut. In afara de lansarea unei serii speciale pana la sosirea unei noi generatii Mustang, la Salonul Auto de la New York din 2014, constructorul american lanseaza si o serie de videoclipuri pe YouTube, care retraseaza istoria autoturismului Ford Mustang.

ford mustang-timetv
Pana la data aniversarii, mai multe clipuri vor fi adaugate in mod regulat, pentru a retrai cei 50 de ani in care Mustang-ul iese de pe portile uzinelor Ford , incarcati de perioade simbolice: de la „geneza” pana la „povestea de succes” si trecerea de criza petroliera din 1974.

Lansat aceasta saptamana, canalul YouTube „The Ford Mustang Countdown” (Numaratoarea Finala Ford Mustang), numara deja 7 clipuri.

ford mustang-timetv

Steve Ling, directorul de marketing al Ford, explica acest demers in urmatorul fel: „Fani din lumea intraga impart pasiunea pentru Mustang, care reprezinta libertatea deplasarii pe sosea si spiritul performantei. Seria The Mustang Countdown este o maniera de a onora aceasta mostenire, cu numeroase celebrari, pana la aniversarea propriu-zisa„.

Din 1964, Ford Mustang s-a vandut in mai mult de 10 milioane de exemplare. Acest numar include toate seriile speciale Mustang, deci si Cobra si Saleen. Iar modele noi inca se fabrica.

Citeşte pe Time TV şi:

Maşini de colecţie: test-drive Chevrolet Corvette Sting Ray Convertible din 1964

Social

Arhiva stiri