Un joc cu insule si forme inedite – partea I – FOTO

Exista multe locuri cu forme ciudate si unice pe Pamant, insule, peninsule, dar de cand putem sa le vedem de sus, de pe orbita, descoperirea de forme inedite a devenit un fel de joc interesant. Am ales 13 astfel de insule, cu forme care de care mai inedite si vi le prezentam in doua parti. Sa inceapa jocul!

1. Inima

insule inedite-timetv

„Insula iubirii” se afla chiar langa coasta Croatiei si e una dintre putinele forme naturale de inima, din lume. Se afla in Marea Adriatica si este privata. Insulita este bogata in plante salbatice si copaci, fiind un loc foarte retras si intim. Forma sa a fost descoperita in 2009, cu ajutorul Google Earth.

2. Spermatozoidul

insule inedite-timetv

Da, aceasta insula arata ca ceea ce va trece prin minte: un spermatozoid singuratic, intr-o mare albastra. Nu se stiu multe despre aceasta bucata de pamant. Doar ca se afla intre Europa si Japonia.

3. Copacul

insule inedite-timetv

Aceasta insulita face parte din Insulele Scilly, aproape de coasta Cornwall si are forma elaborata a unui copac cu radacina, tulpina si coroana  cu crengi. Natura „a desenat” pana si linia pamantului in care acest copac si-a infipt radacina.

4. Morcov

insule inedite-timetv

Aceasta insula incredibila a fost zarita intr-o calatorie cu avionul a fotografului Badryddeen, de la Maldive. Insula are forma unui morcov, ce iti lasa impresia ca sta sa fie mancat in orice clipa de un urias iepure ce va sari din ocean.

5. Masca venetiana

insule inedite-timetv

Asa arata insula Huvahendoo vazuta de sus, una din multele Insule Maldive. Nu-i asa ca arata a masca venetiana cu ornamente diferite pentru cei doi ochi?

6. Plamani

insule inedite-timetv

Acesti plamani par a avea si trahee si bronhii (soseaua). Copacii formeaza bronhiolele si astfel, toata insula pare a forma niste plamani verzi imensi. A fost acest design intentionat de proprietarii acestei insule din Florida? Cu siguranta, nu, dar rezultatul e unul inedit!

7. Pisica de mare

insule inedite-timetv

Insula daneza din imagine se afla in Marea Kattegat, chiar langa coasta Funen ( a treia insula ca marime din Danemarca). Cu forma sa triunghiulara si o coada lunga, chiar arata a pisica de mare. Nu ratati nici norul care incearca sa preia forma insulei!

Citeste pe TimeTV si:

Insulele Maldive, petice de Rai in ocean – FOTO

Cele mai frumoase cinci gropi naturale din lume – FOTO

Lacuri mai putin obisnuite: de culoare roz

Si Pamantul are inimi – cinci peisaje in forma de inima

10 plaje deosebite pentru vacante unice

 

Social

Arhiva stiri