Noua generatie Hyundai i10 va fi lansata la Salonul Auto de la Frankfurt

Hyundai prezinta a doua generatie a modelului i10, la cinci ani de la lansarea primelor modele. Hyundai i10 va fi lansat la Salonul Auto de la Frankfurt, luna viitoare, inainte de a intra pe piata la sfarsitul anului. Scopul noii masini coreene este unul clar: dorinta de a cuceri si mai mult piata europeana.

hyundai-timetv

Noile dimensiuni ale mini-ului Hyundai i10 sunt ceva mai mari, desi producatorul caracterizeaza automobilul ca fiind un model de oras cu aspectul unui supermini. Este mai lung cu 8 centimetri, mai lat cu 6,5 cm si mai scund cu 5 cm. Coreenii spera ca prin aceasta schimbare sa creeze mai mult spatiu. Portbagajul are acum o capacitate de 252 l, fata de modelul din prima generatie, care avea 225 l.

hyundai-timetv
Printre dotarile standard sau optionale, in functie de nivelul de echipare, vom regasi volan din piele, incalzit, climatizare automata, pornire fara cheie, limitator de viteza, sase airbaguri si un sistem de monitorizare a presiunii. Despre motorizare nu se stiu inca prea multe, dar Hyundai promite un sofat mult mai dinamic si spera sa inbunatateasca ratingul Driver Power.

hyundai-timetv
Noul Hyundai i10 porneste de la 8500 de lire sterline, in Marea Britanie, unde este extrem de apreciat, in 2008 modelul din prima generatie fiind cel mai bine vandut automobil al marcii coreene.

Citeşte pe Time TV şi:

Let’s have fun! Cu Twin’Run, un concept marca Renault

Social

Arhiva stiri