HOROSCOP 8 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Tensiunile se resimt mai ales la nivelul relaţiilor de dragoste prin modul intempestiv şi imperios în care vă manifestaţi. Partenerii vor reacţiona la fel de puternic şi vor lua toate reacţiile voastre drept provocare. Cea mai bună modalitate de a gestiona lucrurile este să încercaţi să vedeţi din perspectivă protectivă.

Taur – Găsiţi calea să nu îi deranjaţi pe ceilalţi cu atitudinea voastră, dar, mai ales, găsiţi modalităţi prin care să nu fiţi supuşi la un stres inutil şi să nu tensionaţi relaţiile cu asociaţii, colegii sau prietenii. În schimb, prin această atitudine, este momentul să vă pregătiţi să urcaţi ierarhic pe scara profesională.

Gemeni – Aveți aptitudini excelente pentru a socializa pe diversele reţele de socializare de pe net. Sunt favorizate noi cunoştinţe, noi prietenii, în special pentru că aceştia vă apreciază pentru atitudinea prietenoasă şi versatilitatea comunicării. Puteţi chiar stârni pasiuni, însă de voi depinde dacă vă urmaţi sufletul sau raţiunea.

Rac – Apare o nouă relaţie la orizont sau o nouă dorinţă de a cuceri ori de a vă lăsa cuceriţi. În intimitate preluaţi conducerea jocurilor erotice, ceea ce va face din voi nu doar iubiţi imbatabili, ci va fi un câştig pentru ambii parteneri, mai ales dacă reuşiţi să transformaţi refulările ultimelor luni în pasiune.

Leu – Şi astăzi reuşiţi să faceţi oamenii să întoarcă privirea după voi. Din păcate nu vedeţi decât familia şi prietenii care au nevoie de ajutorul vostru. Timpul pe care îl petreceţi cu cei dragi se dovedeşte a fi extrem de preţios pentru voi, chiar dacă mintea voastră concepe planuri şi idei necesare muncii voastre.

Fecioară – Daţi totul, iar ceilalţi văd acest lucru. Să nu vă aşteptaţi însă la statuie şi nici să fiţi aprobaţi dacă, inconştient, o luaţi de la capăt şi vă comportaţi tot aşa cum vă ştie lumea. Lăsaţi criticile deoparte, mai ales că nu cred să fie nevoie de aşa ceva, în schimb meticulozitatea şi rigoarea acţiunilor vă pot sprijini.

Balanţă – Încercaţi să nu forţaţi lucrurile. Colegii sau familia nu văd lucrurile ca şi voi şi tot ceea ce faceţi poate fi interpretat drept provocare. Cea mai bună modalitatea de a gestiona lucrurile este să vă puneţi în situaţia acestora şi să încercaţi să vedeţi lucrurile din perspectiva lor.

Scorpion – Trigonul dintre semnele Scorpion – Berbec, mediat de Marte, vă aduce energia necesară să demaraţi acţiuni dintre cele mai îndrăzneţe, acţiuni pe care le faceţi la plesneală numai din dorinţa de a epata sau de a arăta ce puteţi şi pentru a vă intimida detractorii. Foarte bine, dar nu uitaţi că orice naş îşi are naşul.

Săgetător – Vă simţiţi puternici, capabili să învârtiţi lumea pe degete. Toate sunt ale voastre, cu excepţia momentelor în care nu prea vreţi să cedaţi teren sentimentelor şi nu veţi face decât să răniţi sensibilitatea oamenilor la care ţineţi. Atenţie că aceste rupturi pot fi definitive şi irevocabile.

Capricorn – Astăzi sunteți furioşi şi frustraţi pentru că nu vă puteţi exprima aşa cum vă doriţi. Vedeţi în persoanele care vă apar în drum un potenţial duşman. Dacă vă păstraţi calmul şi raţiunea, puteţi câştiga exact acolo unde alţii pierd – obiectivarea unor dorinţe aparent ireale.

Vărsător – Unii vă pot găsi vanitoşi sau încăpăţânaţi, aşa că va trebui să dovediţi contrariul, adică să depuneţi ceva eforturi pentru a vă exprima clar, concis şi pentru a dovedi că nu întâmplător vi se spune că aveţi cea mai mare viteză de reacţie. Încercaţi să gândiţi înainte de a răspunde.

Peşti – Cu un plus de energie, astăzi aveţi şansa să iniţiaţi noi proiecte nu doar în viaţa personală, ci şi în viaţa profesională. Iniţiativele voastre vor fi demne de laudă dar, pot atrage şi duşmănii. Nu toată lumea are capacitatea să vadă realitatea.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri