HOROSCOP 7 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Marte în pătrat cu semnul vostru aduce o acumulare de energie interioară şi o dorinţă puternică de a vă afirma în mod agresiv. Această energie creează tensiune şi frustrare şi poate duce la izbucniri temperamentale destul de greu de stăpânit, fapt care va avea impact asupra tuturor relaţiilor.

Taur – Pentru nativii celui de-al doilea decan, Marte în sextil cu semnul lor le va creşte încrederea în sine şi le va spori energia, ştiut fiind faptul că ei sunt persoane greoaie, lente, cărora nu le place mişcarea sau lucrurile făcute în grabă. Aceasta le va permite să obţină ceea ce vor fără să se confrunte cu obstacole deosebite.

Gemeni – Aveți oportunităţi financiare excelente, dar şi romantice. Sunteţi capabili să vă exprimaţi deschis afecţiunea şi chiar dragostea fără a depune eforturi serioase în acest sens ceea ce însă poate atrage neîncrederea celor din jur. De aceea, este nevoie de calm, de răbdare şi de detaşare, mai ales faţă de detractorii voştri.

Rac – Racii prinşi în competiţii sportive au astăzi şansa să facă meci de echipă, dar şi să câştige concursuri individuale. Totodată, puteţi câştiga şi în alte domenii. Nu trebuie să vă faceţi probleme atâta timp cât ştiţi ce vreţi şi nu atingeţi interesele altora, adică daţi dovadă de sportivitate.

Leu – Venus în semnul vostru poate semnifica nu doar o amplificare a potenţialului financiar şi creativ, ci şi o modalitate de exprimare a capacităţii voastre de a iubi. Totul la superlativ. Vă simţiţi atractivi, frumoşi, radiaţi sănătate, vigoare şi senzualitate. Nu trebuie să depuneţi niciun efort.

Fecioară – Posibil ca astăzi să vă gândiţi la ceva pe cont propriu dacă lucrurile nu mai merg la serviciu sau vă căutaţi un loc de muncă de prea multă vreme. De asemenea, aţi putea renunţa la un loc de muncă foarte bun în ideea că veţi porni ceva pe cont propriu. Eu zic să mai aveţi puțin răbdare.

Balanţă – Marte tensionează relaţiile mai ales pentru nativii primului şi celui de-al doilea decan, creează o disonanţă între energia cumulată interior şi frustrarea de a nu o putea elibera aşa cum simţiţi. Atenţie deci la izbucnirile temperamentale, în special dacă este vorba despre problemele de suflet.

Scorpion – Presiunile, la care veţi fi supuşi, vin din partea şefilor şi par să fie argumente pentru replicile voastre caustice. Totodată, pot fi şi o provocare în ceea ce privește autoritatea voastră în faţa colegilor. Şi asta este o reacţie a acestora la faptul că toată lumea nu vorbeşte decât de voi, de ceea ce ştiţi, ceea ce puteţi face sau relaţiile pe care le puneţi în mişcare când vă doriţi ceva.

Săgetător – Faceţi deja planuri pentru sfârșitul de săptămână. Adevărul este că la cât aţi alergat, şi veţi mai alerga şi în următoarele zile, este nevoie de un mic respiro. Vreţi să vă bucuraţi de viaţă şi de relaxare pentru ca bateriile odată încărcate să ajute la promovarea obiectivelor voastre.

Capricorn – Destul de dezechilibrat sufleteşte astăzi, vă exprimaţi foarte greu ca să nu mai spun că nu vă simţiţi deloc în largul vostru la serviciu. Senzaţia de insecuritate se accentuează brusc şi vă dezavantajează mai ales în acele momente în care trebuie să daţi dovadă că sunteţi stăpâni pe situaţie.

Vărsător – Nu puteţi convinge pe nimeni să facă ceva împotriva voinţei lor aşa că va trebui să lăsaţi negocierile deoparte şi să vă reorientaţi. Sunteţi ca un ghimpe în coasta celorlalţi şi nu ştiu dacă merită riscul. Toate aceste piedici apar tocmai pentru a vă dovedi eficacitatea acolo unde acţionaţi.

Peşti – Marte vă aduce un spor de energie, dar cum nu ştiţi să gestionaţi ceea ce aveţi, în scurt timp, vă veţi epuiza. Încercaţi să evitaţi excesele, fie ele de natură sexuală sau bahică, deoarecere efectele vor fi rapide şi vizibile spre disperarea voastră. Culcaţi-vă la timp şi respectaţi-vă orele de somn.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri