HOROSCOP 6 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Este un moment ideal pentru a vă bucura de viaţă şi de relaxare, de o vacanţă pe care o plănuiţi de ceva timp, dar această energie ar trebui să vă facă să vă promovaţi obiectivele personale. Conjunctura este benefică, în special, pentru Berbecii primului decan, aşa că nu aveţi decât să visaţi cu ochii deschişi.

Taur – Orgoliul vostru este adus pe linia de plutire după ce a fost supus unor presiuni destul de puternice prin provocările cărora a trebuit să le faceţi faţă, dar mai ales pentru a vă demonstra autoritatea. Şi cred că a fost un lucru bun care a demonstrat încă o dată că ştiţi foarte bine ce vreţi. În schimb nu este un moment favorabil să vă manifestaţi deschis nemulţumirea.

Gemeni – Aveți energie şi un potenţial crescut de creativitate. De asemenea, vă sporeşte puterea de exprimare personală numai bine să vă ajute să ieşiţi în evidenţă şi să vă aducă promovarea visată şi, bineînţeles, un progres real în relaţiile cu munca, cu colegii şi cu prietenii.

Rac – Foarte siguri pe voi acţionaţi în direcţia stabilită, fără să faceţi concesii şi acest lucru poate provoca conflicte cu cei care vor neapărat să vă bage beţe în roate. Canalizaţi-vă energia în scop constructiv şi nu ţineţi cont de ce ar dori alţii. Faceţi ce simţiţi voi că trebuie să faceţi.

Leu – Astăzi vă exprimaţi individualitatea mult mai uşor, deoarece încrederea în sine este focalizată pe ideea de reuşită. Vă exprimaţi cu uşurinţă, liber şi fără reţineri, exemplul vostru fiind stimul pentru cei mai tineri. Atâta timp cât obiectivele din mintea voastră sunt clare nu aveţi de ce să vă faceţi probleme.

Fecioară – Sunteţi şarmanţi, ştiţi să vorbiţi, fermecători şi obţineţi tot ce vreţi, chiar și o promovare dacă asta vă propuneţi. Dacă vreţi doar ca oamenii să-şi schimbe părerea despre voi nu sunt de ajuns calităţile mai sus amintite. Încercaţi să şi demonstraţi că doriţi o schimbare reală şi atunci perspectiva se va schimba.

Balanţă – Munca şi relaţiile cu colegii înseamnă foarte mult pentru voi, mai ales că este vorba despre relaţiile şi obiectivele pe termen lung. Nu rezistaţi problemelor celorlalţi. Oamenii au încredere în voi, vă simţiţi responsabili în a-i ajuta, iar circumstanţele impun acest lucru şi vă şi avantajează.

Scorpion – Astăzi testele vor viza obiectivitatea voastră în ceea ce privește probitatea profesională. Sunt momente în care nervii vă vor fi puşi la încercare de cerinţele unor oameni care nu prea ştiu ce vor sau de unii şefi care nu văd cu ochi buni felul în care vă descurcaţi sau viteza de reacţie cu care răspundeţi oricăror solicitări.

Săgetător – Planurile legate de muncă sunt bune chiar dacă mai au mici imperfecţiuni pe care le veţi remedia din mers. Nu are cine să vă împiedice să vă atingeţi scopurile zilei, ba aş spune că sunteţi favorizaţi să fiţi ajutaţi mai ales dacă sunteţi bărbaţi. Aşteptaţi-vă şi la alte favoruri.

Capricorn – Vă aşteaptă destul de multe provocări astăzi şi va trebui să le luaţi pieptiş şi să le rezolvaţi ca să dovediţi că sunteţi cât se poate de stăpâni pe ceea ce faceţi. De asemenea, puteţi încerca să rezolvaţi o serie de lucruri care ţin de parteneriate sau de şcoală pe care le-aţi tot amânat.

Vărsător –  Relaţia cu colegii şi chiar cu persoana iubită poate cunoaşte salturi dramatice din cauză că voi purtaţi ochelari de cal. Casa parteneriatelor în semn de Foc sugerează un dram de entuziasm în plus, entuziasm care vouă vă lipseşte astăzi şi riscul de a pierde o serie de relaţii este foarte mare.

Peşti – Inspiraţia ţine astăzi de locul de muncă, aptitudinile psihice şi creativitatea vă susţin din ce în ce şi astfel veţi fi un tovarăş de nădejde pentru colegi şi prieteni. Deoarece Casa Muncii cade la voi în Leu este semn că nu vă deranjează rutina atâta timp cât vi se cere punctual ce să faceţi.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri