HOROSCOP 4 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Este o zi ideală pentru petreceri sau relaxare, relaţii de dragoste sau rezolvarea unor chestiuni de natură financiată. Faptul că apreciaţi lucrurile frumoase face ca şi voi să fiţi extrem de creativi. Este un moment bun pentru mintea voastră și astfel veți da tot ce este mai bun. Este ca o compensare pentru întârzierile de orice fel.

Taur – Tensiunile dintre Venus şi Soare cresc nevoia de dragoste şi afecţiune, dar din păcate nu vă arată şi calea pe care puteţi obţine aceste lucruri. Din această cauză vor apărea și tensiunile. Dimineaţa veţi fi la muncă, în biblioteca şcolii sau a universităţii, deşi v-aţi dori enorm să leneviţi undeva la soare cu o mâncărică bună pe masă.

Gemeni – Acești nativi vor fi bine susţinuţi pentru a-şi materializa creativitatea. Energia mentală debordantă vă va face să nu ştiţi asupra cărui lucru să vă focalizaţi. Totuşi, comunicaţi foarte bine, iar din interacţiunile cu ceilalţi se pot naşte idei noi cu mari şanse de materializare.

Rac – Azi sunt interesante aptitudinile pentru a socializa pe Internet. Sunt favorizate noile cunoştinţe, noii prieteni, mai ales că şi atitudinea voastră este la mare preţ pe reţelele în socializare. Aţi putea face unele cumpărături din târgurile săptămânale de antichităţi.

Leu – Relaţiile cu sexul opus ar trebui să meargă strună. Atracţia pe care o exercitaţi dă strălucire oricăror acţiuni pe care le întreprindeţi, de la cumpărăturile pentru sfârşit de săptămână, la distracţiile cu prietenii prin mall sau prin cluburi de fiţe.

Fecioară – Ideea de a vă asocia pentru o campanie nu este rea. Idei aveţi, strategii concepeţi, oameni găsiţi, aveţi grijă doar cum şi unde vă expuneţi ideile. Veţi rămâne surpinşi câţi agrează atitudinea voastră.

Balanţă – Venus armonic cu Soarele vostru vă aduce bani şi ce altceva decât iubire!? Vă simţiţi în putere, capabili să mutaţi munţii din loc dacă trebuie, aveţi versatilitate în a vă exprima dragostea şi afecţiunea şi nu faceţi deloc eforturi ca să vă faceţi înţeleşi ceea ce vă sporeşte farmecul personal.

Scorpion – Se pare că voi nu aveţi nevoie nici de dragoste şi nici de afecţiune, ci de oameni de execuţie care să vi se subordoneze. Este vorba despre familia voastră, încercaţi dă faceţi diferenţa între ceea ce le cereţi subordonaţilor la serviciu şi ce doriţi să împărtăşiţi cu cei dragi.

Săgetător – În prima parte a zilei vă bucuraţi de aceleaşi auspicii amicale. Este un moment de echilibru şi de linişte aşa că vă puteţi rezolva repede problemele la birou ca să puteţi pleca, împreună cu familia, din oraş. Seara, petreceţi cu prietenii. Va fi o seară relaxantă pe care nimic nu o va putea tulbura.

Capricorn – Relaţiile sunt tensionate şi la serviciu şi în familie. Din nou se cer mici compromisuri şi o domolire a orgoliului ca să păstraţi aceste relaţii. Faceţi mişcare, sport, plimbări lungi, ciclism, consumaţi-vă energia fără a forţa lucrurile şi să faceţi vreo febră musculară. Vizaţi sunt cei din primul decan.

Vărsător – Vă surprinde că cei din familie au ceva cu voi. Nu ar trebui să vi se pară bizar. Analizaţi-vă puţin comportamentul şi tonul şi veţi vedea că nu degeaba vă bat ei obrazul. Nu uitaţi, pentru a face ceva de valoare sau a avea un lucru de valoare trebuie să depui un oarecare efort. Nimic nu vine de-a gata.

Peşti – Aveţi tendinţa să împingeţi lucrurile la limite şi de aici dezamăgirile de rigoare, precum dragostea neîmpărtăşită, defecte greu vizibile. Odată observate, nu vă mai dau pace. Lipsa de disciplină este aproape excesivă şi fie conştientizaţi, fie nu, vă faceţi cel mai mare deserviciu.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri