HOROSCOP 3 august 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Deşi sunt avantajate excursiile la munte sau la mare, tot acasă este mai bine. Nevoia interioară de linişte şi relaxare va face ca mulţi dintre voi să opteze pentru propriul pat. Şi bine faceţi! Puteţi petrece la fel de bine şi în familie. Seara alături de prieteni este momentul pe care îl agreaţi cel mai mult.

Taur – Dormiţi mai mult, mâncaţi împreună, pentru că întotdeauna familia primează. Ieşiţi în natură sau faceţi o excursie undeva la munte, o vizită la o mânăstire nu strică nici sufletului şi nici spiritului. După amiaza aveţi de ales între a ieşi cu prietenii sau a ieşi cu familia, dar indiferent de opţiune veţi petrece o seară plăcută.

Gemeni – Astăzi parcă sunteţi mai echilibraţi. Criza a trecut, puteţi face planuri. Aveţi idei, ceea ce nu este rău. Este posibil să plecaţi cu noaptea în cap la pădure sau pur şi simplu să lânceziţi în pat. Orice aţi încerca nu vă satisface. Faptul că se apropie scadenţa pentru unele datorii vă dă dureri de cap. Încercaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor.

Rac – Aveţi nevoie de odihnă, în special de somn. Folosiţi această zi să vă odihniţi pentru că va urma o săptămână foarte încărcată. Pentru unii situaţia nu este tocmai roz. Tensiunile răbufnesc, acuzele curg. Încercaţi să evitaţi violenţele. Este posibil să fie doar o altercaţi între părinţi şi copii.

Leu – Visul de a face bani continuă. De astă dată discutaţi şi cu partenera/ul ce vreţi să faceţi. Şi unde sunt doi, visele se amplifică. Dacă însă sunteţi la drum, veţi putea spune cu mâna pe inimă, că sunteţi un norocos. Este posibil ca maşina voastră să se facă praf, iar voi să ieşiţi vii şi nevătămaţi dintre fiare.

Fecioară – Abia astăzi vă liniştiţi şi vă odihniţi. Lăsaţi gândurile de muncă deoparte şi simţiţi-vă bine în mijlocul familiei sau a prietenilor. Seara, dacă vremea permite, puteţi merge la o bere sau la cinema. Cei care se căsătoresc astăzi, să fie siguri că vor avea parte de un mariaj extrem de dinamic și cu surprize, ceea ce va face să nu vă plictisiţi.

Balanţă – Cei care ieşiți de sfârşit de săptămână fiţi foarte atenţi la accidentele legate de apă sau la cele care au legătură cu picioarelor. Vârstnicii să fie atenţi la problemele respiratorii, iar adulţii la problemele imunitare. Micile dispute în timp ce sunteţi la volan pot avea efecte puternice asupra voastră.

Scorpion – Nu veţi pleca niciunde. Aveţi destul de multe de pus la punct acasă. Vă veţi surprinde familiile. Nu sunteţi un casnic prin excelenţă, însă veţi dovedi că ştiţi locul fiecărui lucru. Aveţi idei despre cum să redecoraţi căminul. Puneţi ţara la cale cu prietenii şi pregătiţi de o ieşire spre seară, dar să fiţi atenţi la vreme.

Săgetător – Fiind la piaţă, vedeţi într-un magazin de mobilă ceva de care aveţi nevoie acasă şi uite aşa, coşul de cumpărături vă epuizeză economiile. Discutaţi cu familia despre o schimbare deoarece aveţi şansa să alegeţi între a pleca cu servicul într-un alt oraş sau să vă reorientaţi profesional. Este posibil ca cineva din familie să aibă nevoie de o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă.

Capricorn – Pentru că este weekend nu prea ştiţi ce să faceţi. Nu sunteţi obişnuiţi să nu faceţi nimic. S-ar putea să vă confruntaţi cu migrene şi dureri de spate. Stările de furie alternează cu cele de apatie. Totul vă nemulţumeşte, dar oare ceilalţi or fi mulţumiţi de voi?!

Vărsător – Păreţi mai hotărâți ca niciodată să vă puneţi viaţa în ordine, să luaţi o decizie majoră în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Astăzi sunteţi dispuşi să daţi dovadă de compasiune şi înţelegere, poate şi pentru faptul că fiind sfârşit de săptămână vă simțiți mai relaxaţi. Comunicaţi excelent, astfel că veţi deschide uşi acolo unde nici nu vă gândeaţi.

Peşti – Aşa ca la sfârşit de săptămână, cei prinşi în activităţi economice şi bancare vor da o serie de teste şi examene. Canalizaţi-vă energia spre activităţi constructive, daţi-le idei colegilor care s-au împotmolit, preluaţi frâiele unei afaceri care stagnează şi pe care o puteţi scoate din impas, consiliaţi-vă prietenii care au probleme sentimentale.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri