Lamborghini lanseaza Gallardo Squadra Corse

Lamborghini pregateste o noua lansare pentru editia de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt: modelul Gallardo Squadra Corse LP 570-4.

La fel cum a facut cu editia speciala Super Trofeo Stradale, Lamborghini lanseaza ideea din spatele ultimelor modele: crearea unor masini de curse, dar omologate si pentru conducerea pe soselele publice.

lamborghini-timetvConstructorul din Sant’Agata Bolognese a ales numele Squadra Corse dupa denumirea unui intreg departament creat de Lamborghini pentru a superviza activitatea in cadrul campionatelor GT3 si Super Trofeo. Gallardo Squadra Corse LP 570-4 a primit motorul V10 de 5,2 litri si 570 CP si cutia de viteze e-gear de pe modelele de cursa, precum si elemente din fibra de carbon ca eleronul spate si capota motorului cu sistem quick-release. Astfel, greutatea autoturismului a fost redusa de la 1410 kg pana la 1.340 kg, ceea ce inseamna ca prinde si o viteza mai mare. Mai exact, Squadra Corse parcurge plaja 0-100 km/h in 3,4 secunde si atinge o viteza maxima de 320 km/h.

lamborghini-timetv
Interiorul nu se abate de la tipicul stil italienesc, ce imbina modernul cu clasicul, elegantul cu sportivul: finisaje din fibra de carbon si insertii de Alcantara. Jantele au dimensiunea de 19 inci. Materiale ca fibra de carbon si ceramica, folosite in realizarea discurilor de frana, nu mai mira pe nimeni in ziua de azi, mai ales cand vorbim de un Lamborghini. Editia speciala Gallardo Squadra Corse LP 570-4 va fi disponibila in culorile galben Midas, alb Monocerus, gri Thalasso si rosu Mars.

lamborghini-timetv

Citeşte pe Time TV şi:

Lamborghini Urus vine în 2017

Liniuță în România: Lamborghini Aventador vs Nissan GT-R

Social

Arhiva stiri