Efectul fructului de GRAVIOLA. Este de 10.000 de ori mai puternic decat CHIMIOTERAPIA

GRAVIOLA

In ultimul timp auzim frecvent in jurul nostru vorbindu-se despre medicina complementara si alternativa. Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. Si e normal! Sunt vremuri cand barierele se redefinesc. Din ce in ce mai mult apar prin presa articole in care institutii de stiinta renumite ne spun ca „UNIVERSUL” din jurul nostru este mult mai complex decat ne-am fi putut imagina vreodata. Cum ca, ne putem vindeca cu ajutorul gandului sau ca de acum incolo cancerul nu va mai fi asa o pacoste. TOTUL este energie si informatie. Am zis sa scriu acest articol pentru oamenii care se afla in suferinta si merita sa afle ca exista produse naturiste care nu fac atat de mult rau cum face CHIMIOTERAPIA. Daca cunoasteti oameni care au de a face cu boli care pot fi tratate cu ajutorul acestui fruct (GRAVIOLA) este bine sa le spuneti. Poate ei aflandu-se sub asediul bolii nu mai au puterea sa caute alternative si informatii.

Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din America a efectuat experimente timp de douazeci de ani. Ce au relevat aceste teste ? Substantele active identifica si distrug celulele maligne, in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar si cancer pancreatic. Substantele active s-au dovedit a fi de pana la 10.000 de ori mai puternice in incetinirea cresterii celulelor canceroase decat Adriamycin, un medicament frecvent utilizat in chimioterapie! Mai mult, spre deosebire de chimioterapie, compusul extras din arborele de Graviola distruge selectiv numai celulele canceroase, fara a afecta celulele sanatoase!

Pe langa faptul ca este un remediu pentru cancer, Graviola este un agent antimicrobian cu spectru larg atat in infectii bacteriene cat si fungice. Este eficient impotriva parazitilor interni si a viermilor, scade tensiunea arteriala si este utilizat pentru stari depresive, stres sau regenerarea celulor nervoase.

Graviola (Annona Muricata): plantă nativă din pădurile tropicale Amazoniene. Graviola este un copac vesnic verde. Acesta produce un fruct lung, cu tepi, de culoare verde. Graviola in Brazilia, guanabana in limba spaniola si neinspirat “Soursop” in engleza. Fructul este foarte mare si are miezul dulce-acrisor de culoare alba. Miezul alb se poate consuma ca atare sau poate fi folosit pentru a face bauturi.

Persoanele interesate de acest produs pot afla detalii apeland la numerele de telefon 0720025258 / 0765030108, pe adresa de email contact@produsebiomag.ro, produsebiomag@yahoo.com sau pe site-ul produsebiomag.ro. Achizitionarea produsului prin site-ul partener produsebiomag.ro beneficiaza de un discount de 23%.

GRAVIOLA-blue-diamond-timetv-mlm-cancer-chimioterapie-produsebiomag

GAVRIOLA

Proprietăți și acțiuni ale sucului de GRAVIOLA: antibacterian, antihelmintic, anticancerigen, anticonvulsiv, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, citotoxic, febrifug, hipotensiv, insecticid, sedativ, stimulent digestiv, vasodilatator, vermifug.

Efectul acestor suplimente se vede, de obicei, în timp. Pentru marea majoritate a bolnavilor care se află în fazele terminale, tratamentul trebuie cumulat cu celelalte tratamente.

Efectele benefice ale extractului pur de Graviola sunt multiple:

  •  inhibă virusul de hepatită B și cancerul hepatic;
  •  inhibă creșterea celulelor tumorale;
  •  activitate citostatică la celulele de cancer;
  •  activitate antibacterială;
  •  activitate antivirală cu efect la Herpes simplex;
  •  activitate antidepresivă;
  •  activitate antiparazitară;
  • calmează durerile;
  • activitate anti-malarie.

La o simpla cautare in google am vazut ca mai exista acest produs dar sub forma de pastile (capsule). Sigura companie care il comercializeaza sub forma lichida este Blue Diamond. Produsul este ambalat in sticle de 500 ml obtinut 100 % din fruct pur de graviola fara seminte, decojit. Nu are adaos de apa fiind foarte gros, aproape ca un piure. Produs pasteurizat, nu contine conservanti. Terenul culturilor noastre de graviola este testat periodic sa nu aiba urme de pesticide si insecticide pentru mentinerea calitatii ridicate a produsului.

graviola

graviola

Persoanele interesate de acest produs pot afla detalii apeland la numerele de telefon 0720025258 / 0765030108, pe adresa de email contact@produsebiomag.ro, produsebiomag@yahoo.com sau pe site-ul produsebiomag.ro.

Achizitionarea produsului prin site-ul partener produsebiomag.ro beneficiaza de un discount de 23%.

Compusul 1, unul din cele cinci extracte din seminţele de graviola a fost descoperit că este “citotoxic selectiv pentru celulele adenocarcinome ale colonului (HT-29) în care există de 10.000 de ori potenţa adriamicinei”.

Adriamicina este denumirea comercială a agentului chimic doxorubucină şi este cunoscut sub numele de “diavolul roşu”, poreclă obţinută atât datorită culorii roşii puternice cât şi efectelor secundare teribile ce ameninţă viaţa, care includ printre altele şi daune fatale ale  sistemului cardiovascular.

Această lipsă cumplită a “citotoxicităţii selective”, abilitatea de a ucide celulele canceroase şi nu pe cele sănătoase, este ceea ce face adriamicina atât de periculoasă.

De la studiul din 1996, fructul de graviola a fost foarte puţin cercetat. A existat un studiu al celulei în 1999 care a descoperit că fructul Soursoup are o activitate împotriva cancerului la prostată şi a celui mamar. Un alt studiu asupra celulei realizat în 2002 a demonstrat faptul că graviola are activitate împotriva cancerului hepatic, însă nici o altă analiză nu a fost la fel de promiţătoare ca studiul original din 1996.

Apoi, în 2011, revista “Nutriţie şi Cancer” a prezentat o cercetare promiţătoare asupra fructului de graviola şi a cancerului mamar. Cercetătorii au descoperit că extractul de graviola (GFE) suprima aşa-numita exprimare a oncogenei (sau gena care cauzează cancerul) în cadrul celulei cancerului mamar. Oncogena cunoscută sub numele de receptor al factorului de creştere epidermal (EGFR) este de obicei supra-exprimată în cancerul mamar, şi de aceea este o ţintă ideală pentru terapie.

Potrivit oamenilor de ştiinţă “un tratament alimentar de 5 săptămâni cu GFE (o alimentaţie de 200 mg/kg) a redus în mod semnificativ exprimarea proteinei de EGFR, p-EGFR şi p-ERK în tumorile MDA-MB-468 (cancer mamar) cu 6%, 54% şi respectiv 32,5%. În ansamblu, alimentaţia cu GFE a inhibat creşterea tumorilor cu 32% (P<0.01)”.

Autorii studiului au concluzionat că “aceste date arată că GFE alimentar a indus o inhibare semnificativă a creşterii celulelor MDA-MB-468 în vitro şi în vivo prin intermediul unui mecanism care a implicat calea de semnalizare EGFR/ERK, sugerând că GFE ar putea avea un efect protector pentru femei împotriva cancerului mamar”.

Având în vedere aceste descoperiri poate ar fi momentul potrivit pentru reintroducerea fructului graviola în tratamentele de prevenire şi/sau tratare a cancerului, cum ar fi cancerul mamar şi de colon.

Mai puteti citi pe TimeTV.ro si:

Social

Arhiva stiri