Jeep Wrangler Unlimited Starwood Motors, un 4×4 pentru off-road extrem

Cand spui Jeep Wrangler, spui putere, atitudine, forta si senzatii tari. Mai nou, cei de la Starwood Motors au dorit sa impinga la extrem si aspectul masinii. Off-roaderul american a fost astfel transformat intr-un „monstru” pe patru roti, parca rupt din filme de genul Terminator Salvation.

jeep-timetv
Exteriorul e realizat din Kevlar (material folosit la fabricarea vestelor anti-glont), iar interiorul este dotat cu scaune imbracate in piele Ferrari F1 Daytona. Dotarile cu care a fost upgradat Jeep Wrangler Unlimited sunt numeroase, exclusiviste si, bineinteles, nu sunt ieftine. Un astfel de off-roader, pregatit parca de orice, costa 109.888 de dolari.

jeep-timetv
„Monstrul” e echipat cu un set de jante unicat de 22 de inci, echipate cu anvelope Nitto Mud Graper Extreme, iar suspensiile off-road racing sunt furnizate de KING. Portierele si plafonul sunt in stil safari, iar in spate e montat un suport masiv pentru roata de rezerva. Totodata, sistemul audio e produs de Kenwood. Wrangler-ul mai e dotat si cu un roll-cage de la Poison Spyder.

jeep-timetv
Din moment ce nu s-a specificat nimic legat de performantele masinii, inseamna ca din punct de vedere tehnic Jeep-ul a ramas cam aceleasi: propulsor V6 de 3,6 litri, 285 CP si 353 Nm, cutie de viteze automata cu cinci trepte. E clar ca tunerii s-au axat pe aspect si au reusit sa-l transforme in ceea ce Jeep Wrangler Unlimited inseamna cu adevarat: o masina neimblanzita, destinata cuceririi teritoriilor neexplorate.

Citeşte pe Time TV şi:

Dacia Duster, tunata spectaculos de nemtii de la LZParts – VIDEO

Social

Arhiva stiri