HOROSCOP 30 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Astăzi vă puteţi găsi un loc de muncă sau dacă trebuie să mergeţi la un interviu, veţi face faţă cu brio. Cei care dau examen de conducere au şanse mari să ia carnetul. Alţii pot trece cu succes de o comisie. Plănuiţi să investiţi nişte bani în cămin. Încrederea în viitor este un atuu fantastic în perioada de criză pe care o traversăm. Fiți atenţi la durerile de spate.

Taur – Chiar dacă şefii vă susţin nu înseamnă că puteţi face orice. Şi acest lucru îl veţi simţi cu vârf şi îndesat astăzi dacă nu sunteţi atenţi. Renunţaţi la unele drumuri în favoarea relaţiilor cu colegii şi bine faceţi! Posibil să vă îndrăgostiţi la party-ul la care sunteţi invitaţi. Fetelor, o sarcină ar putea să vă schimbe defintiv cursul vieţii. Ieşirea la munte ar fi o soluţie ca să vă destresaţi.

Gemeni – Adulţii pot avea probleme cu bunurile de care vor să scape şi pe care nu le cumpără nimeni. Alţii vor să vândă o casă, un apartament sau un pământ, dar nu se mişcă nimic. Poate dacă v-aţi gândi la lucruri mai serioase, starea voastră s-ar îmbunătăţi. Este o după-amiază excelentă pentru cumpărăturile zilnice.

Rac – Senzaţia că sunteţi blocaţi într-un timp căruia nu îi aparţineţi este acută. Toţi am trecut prin aşa ceva. Este posibil să intrați în niște dispute profesionale. Nu vă băgaţi în discuţii inutile, nu faceţi decât să vă tăiaţi craca, singuri, de sub picioare. Ori acceptaţi situaţia , ori nu mai spuneți nimic şi vă vedeţi de ale voastre.

Leu – Vă faceţi iluzii în ceea ce privește mişcarea unor fonduri dintr-un depozit în celălalt. Nimic deosebit, aveţi grijă doar ca prin aceasta să nu cumva să intraţi în conflict cu legea. Mai bine cereţi sfatul unui specialist. Ideea este că vă doriţi o investiţie, iar astfel Internetul se dovedeşte prietenul de care aveţi nevoie. Vă căutaţi parteneri de afaceri.

Fecioară – Astăzi reuşiţi să vă dedaţi la plăcerile vieţii intime mai ales că aveţi şi cu cine. Vedeţi că este şi un pericol aici. Luna Neagră poate aduce plăcere şi intensitate, dar poate aduce şi iluzie, prefăcătorie, minciună și falsitate. Banii vin constant şi fără probleme.

Balanţă – V-aş sfătui să întocmiţi o listă de priorităţi şi abia apoi să treceţi la semnat. Ajutorul pe care îl primiţi din partea unor prieteni este salvator. Totuşi încercaţi să înţelegeţi ce se întâmplă, nu acţionaţi din impuls. Puteţi rata o întâlnire profesională din cauza mijloacelor de transport în comun, ceea ce vă face mai vulnerabili ca niciodată.

Scorpion – Nu este indicat să investiţi în nimic. Astăzi nu luaţi decizii, nu semnaţi niciun contract, nu vă prezentaţi la interviuri. Este una din acele zile absurde. Discutaţi, culegeţi informaţii şi atât. S-ar putea să vă enervaţi pentru că cineva din familie cumpără un obiect a cărui utilitate voi nu o vedeţi. Atenţie, nu o vedeţi voi, dar poate persoana respectivă ştie pentru ce a făcut achiziţia!

Săgetător – Se menţine tensiunea profesională, mai ales că se repun pe tapet vechi duşmănii profesionale. Unii sunt gata să vă taxeze pentru nişte greşeli din trecut aşa că nu le daţi apă la moară. Abia spre seară vă veţi mai linişti. Pentru cei angrenaţi în sectorul IT, transmisiuni, telefonie, televiziune, o idee originală legată de un aspect destul de controversat al muncii voastre vă aduce în atenţia şefilor.

Capricorn – Durerile articulare și proasta dispoziţie v-au cam afectat zilele acestea. Dacă vi se întinde o mână de ajutor, apucaţi-o cu toată încrederea, deoarece pare să fie vorba despre un domeniu în care vă descurcaţi și din care să scoateţi bani – construcţii sau agricultură. E drept că trebuie să aveţi şi timp. Faceţi o listă de priorităţi pentru ce aveţi de făcut şi o să vă reveniţi.

Vărsător – Poate fi un proces intens de reevaluare, de remodelare a gândirii şi de reaşezare a lucrurilor în matca lor cum nu au mai fost ele de ani buni. Doar că acest proces de retrezire nu este deloc plăcut. Veţi fi obligaţi să vă recunoaşteţi greşelile, să vă asumaţi resposabilitatea unor evenimente pe care le-aţi provocat. Cu ajutorul prietenilor veţi semna un contract şi, din acest punct de vedere, sunt avantajate femeile.

Peşti – Este posibil ca cei tineri angrenaţi în firme multinaţionale să se pomenească investiţi cu responsabilităţi în plus, ceea ce le va face plăcere. Oboseala îşi va spune însă urgent cuvântul. Cuplurile trec printr-o perioadă liniştită şi fertilă, aşa că este posibil să audă fâlfâitul berzelor pe la ferestre. Cei singuri vor primi o lecţie de viaţă pe care nu o vor uita prea uşor. Dar totul este între prieteni.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri