HOROSCOP 29 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Atunci când vă găsiţi un partener romantic, este un moment însufleţitor, iar dacă vă puteţi apropia de persoane care vă pot deveni foarte buni prieteni va fi extraordinar. Cei care sunteţi într-o relaţie aşteptaţi-vă la momente pasionale. Cei care aveţi de susţinut lucrări bazaţi-vă numai pe carte!

Taur – Dacă discutaţi în termeni de bunurile voastre sau bunurile noastre, spre surpriza multora aveţi o şansă mai bună de a obţine rezultatul dorit. Atunci când este vorba despre bani sau dacă încercaţi să obţineţi o serie de avantaje materiale, sunteţi conştienţi că trebuie să vă puneţi tot farmecul la bătaie.

Gemeni – Dacă vreți să promovaţi luaţi-vă toate măsurile de prevedere mai degrabă, decât să tot amânaţi prezentarea la un concurs căruia îi puteţi face faţă cu brio. Stresul vă poate supraîncărca şi să vă tragă în jos aşa că păstraţi-vă optimismul şi acţionaţi. Înfrângeţi-vă adversarul cu propriile voastre arme.

Rac – Dacă cineva vorbeşte despre voi ca despre oameni care ştiu să-şi preţuiască valoarea şi obţin pentru voi un salariu mai bun, ar trebui să jubilaţi nu să fiţi dezamăgiţi! Fiţi ceva mai realişti în ceea ce priveşte propriile câştiguri. În ceea ce priveşte relaţiile, pentru a evita să dezamăgiţi pe cineva, asiguraţi-vă că nu exageraţi.

Leu – Dacă reușiţi să vă adunaţi şi să vă concentraţi eforturile în ceea ce priveşte avansarea în carieră, statutul vostru profesional şi financiar se poate schimba cu aproape 360 de grade. Există posibilitatea acum să obţineți promovarea la care visaţi şi care ar putea să vă schimbe viaţa.

Fecioară – Pentru a face ca timpul să lucreze în favoarea voastră, cel mai bun lucru este să preluaţi controlul asupra acţiunilor voastre cu adevărat şi să vă sincronizaţi cu ceilalţi. Deţineţi oricum controlul, dar o măsură de precauţie în plus nu strică. Astăzi veţi avea destul de multe de înfruntat aşa că înarmaţi-vă cu răbdare şi planificaţi totul.

Balanţă – Înainte de a vă apuca de ceva nou, consultaţi-vă nu doar cu persoanele implicate ci şi cu familia. Asiguraţi-vă că aţi trecut în revistă şi avantajele şi dezavantajele înainte de a vă arunca cu capul înainte. Aventurile sunt frumoase, dar să ai toate atuu-rile de partea ta. În plus, siguranţa este unul dintre acestea.

Scorpion – Banii pot complica astăzi problemele, dar nu le fac insurmontabile, aşa că mai bine încercaţi să ajungeţi la un acord valabil pentru ambele părţi. Din păcate, spre seară, o problemă insurmontabilă se va insinua în viaţa voastră. Impactul este şi personal şi profesional şi va trebui să o rezolvaţi singuri.

Săgetător – Toţi sunt cu ochii pe voi, deci încercaţi să le demonstraţi şefilor sau dascălilor că nu degeaba şi-au pus speranţele în voi şi că nu au greşit atunci când v-au evaluat capacităţile. Este timpul pentru acţiune. Schimbările pe care le-aţi făcut acum ceva timp în viaţa voastră vor rodi cum nu se poate mai bine.

Capricorn – Iubirea poate fi o chestiune complexă, aşa că nu ar trebui să fie grăbite lucrurile, nici din afară şi nici dinăuntru. Fie că sunteţi îndrăgostiţi sau nu, gândiţi-vă bine înainte de a lua o decizie finală cu privire la statutul vostru social. Pentru moment, nu vă este rău şi nici bine cum sunteţi. De ce nu vreţi să încercaţi să vă fie şi mai bine?

Vărsător – Lăsaţi o impresie extraordinară asupra oamenilor pe care îi cunoaşteţi. Sporovăiţi, dar această vorbărie a voastră are acoperirea lucrurilor bine făcute, învăţate şi experimentate, dar şi înţelepciunea celui care a învăţat ceva de pe urma acestora. Şi cum energia venusiană vă este astăzi un aliat de nădejde, să vedeţi ce cuceriri faceţi!

Peşti – Dacă sunt evenimente şi amănunte care au de-a face cu branşa în care lucraţi, atunci toate aceste elemente la un loc au menirea să vă ajute să mergeţi mai departe atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Va trebui să luaţi o decizie aşa că să nu vă fie teamă să o luaţi. În plus, obiectivitatea analizei financiare pe care aţi prezentat-o zilele trecute conducerii vă va aduce numai avantaje.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri